Επιστροφές και ανανεώσεις στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μοντέιρο και Περόνε, ενώ χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα θα εκτελεί από εδώ και στο εξής ο Λάζαρος Σέμος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΪΡΟ

Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Μοντεϊρο αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους "κυανόλευκους". Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναφερόμενος την παραμονή του στην ομάδα είπε: "Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο σπίτι μου, τον Ηρακλή. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού σωματείου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου με πολύ καλές εμφανίσεις".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΟΝΕ

Ανακοινώθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας του Περόνε με τον Ηρακλή. Ο Αργεντίνος επιθετικος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και συνεχίζει στους "κυανόλευκους". Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που το θέμα μου λύθηκε θετικά και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Ηρακλή. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη με επιτυχίες".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΟ

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Λάζαρο Σέμο και αναφέρει:"Σε γνώριμο περιβάλλον επιστρέφει ο Λάζαρος Σέμος, καθώς επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ, από άλλο πόστο. Ο 41χρονος Γιαννιώτης, που τίμησε την "κυανόλευκη" φανέλα αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού, συμφώνησε πριν από λίγη ώρα να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, τον Λάζαρο Σέμο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού αρχηγού και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, κουράγιο και πολλές επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα