Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Παπαδόπουλος ενόψει Ατρομήτου

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, απέκλεισε από την αποστολή του Στάμου, Καρλίτος και Μπουλούτ, ενώ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Εκτός αποστολής άφησε τους Στάμου, Καρλίτος και Μπουλούτ ο Νίκος Παπαδόπουλος στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Από την άλλη, επιβράβευσε τους Καρασαλίδη, Κάσσο και Χαντί για την εμφάνισή τους στα Γιάννενα στο Κύπελλο, παίρνοντας τους στην αποστολή. Δεν θα είναι απίθανο δε να δούμε κάποιον ή κάποιους από αυτούς στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Μακρής, Κυριακίδης, Πασάς, Κάσσος, Χαντί, Ρομάνο, Περόνε, Λουκίνας, Βέλλιος, Τσιλιανίδης.

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα