Ξανά στο "μηδέν" ο Ηρακλής

Συνεχίζονται τα φιλικά για τον Ηρακλή στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αλλά η δυσκολία στο σκοράρισμα παραμένει, αφού μετά την Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Δόξα στο Δημοτικό Στάδιο της Δράμας.

Ξανά στο "μηδέν" ο Ηρακλής
Ηρακλής Δόξα

Διαφορετική ενδεκάδα συγκριτικά με το φιλικό κόντρα στην Ξάνθη είχε ο Ηρακλής , ο οποίος έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και έχασε καλή ευκαιρία με τον Γιώργο Μακρή στο 17ο λεπτό.

Εν αντιθέσει με το πρώτο, στο δεύτερο μέρος ο "γηραιός" δεν ήταν απειλητικός με εξαίρεση ένα χαμένο τετ α τετ του Ερόλ Μπουλούτ, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος εκτός από διάταξη 4-2-3-1 δοκίμασε και 4-4-2.

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Λάσπαντζης, Ρεβυθόπουλος (46’ Χαριτίδης), Γκαρακλίδης, Σιάμπος (60’ Βραμέντσαλης), Στόικος (55’ Κανετίδης), Ντουτσαρίδης (69’ Πετρόπουλος), Ντος Σάντος (52’ Γκαϊδατζής), Γαϊδαρτζής (66’ Δούμπλατζης), Διαμαντίδης, Κουμπρόγλου (69’ Περσίδης).

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσότρας, Μακρής (62’ Αβραμίδης), Ζαμπάζης, Πασάς (62’ Μούχαλης), Μπουλούτ, Τσιλιανίδης (62’ Βέλλιος), Αμαραντίδης (67’ Χαντί).

News 24/7

24MEDIA NETWORK