Λουκίνας μέχρι το 2018 στον Ηρακλή

Το σίριαλ με το συμβόλαιο του Γιάννη Λουκίνα στον Ηρακλή έλαβε τέλος, μιας και ο 24χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2018.

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Γιάννης Λουκίνας. Το σίριαλ με τον 24χρονο άσο έλαβε τέλος, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον "Γηραιό" μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

"Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τον προπονητή για την στήριξη τους προς το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, μόνο να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τέλος καλό όλα καλά. Θα είμαι 100% προσηλωμένος για να βοηθήσω την ομάδα" είπε ο Λουκίνας.

Κατέληξε λέγοντας: "Η ομάδα έδειξε βελτίωση στα τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες με τον ΠΑΟΚ, θέλω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε: "Είμαστε χαρούμενοι, ο παίκτης αυτός πέρσι μας βοήθησε πολύ με τα 15 του γκολ για να πετύχουμε τον στόχο του".