Παπαδόπουλος: "Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο"

Στην υπερπροσπάθεια των παικτών του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Παπαδόπουλος: "Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα αυτό. Είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Δεν άρμοζε να είμαστε χαμηλά στην ομάδα μας. Στο τακτικό κομμάτι ήμασταν άριστοι. Κινδυνεύσαμε ελάχιστα. Απειληθήκαμε μόνο με μεγάλες μπαλιές. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δώσανε τη ψυχή τους στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδωσε τη ψυχή του και μας βοήθησε. Προέχει να ηρεμήσουμε. Εχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο μετράει η διάρκεια και το τι θα κάνουμε στο τέλος".

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: "Ναι με προβληματίζει. Στη Βέροια ήμασταν κακοί στο επιθετικό κομμάτι. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνω την ομάδα μου".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Εμείς δεν ξέραμε το τι έχει αλλάξει ο αντίπαλος μετά και την αλλαγή του προπονητή. Προσπαθήσαμε και δώσαμε μεγάλη βάση στο αμυντικό κομμάτι. Λειτουργήσαμε καλά και είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι», είπε ακόμα «Πρέπει να βρούμε ισορροπία στις γραμμές μας. Είδαμε τα λάθη μας στο παιχνίδι με τη Βέροια και διορθωθήκαμε".

Για τις αλλαγές στην αποστολή και το "κόψιμο" αρκετών βασικών: "Μετά το τέλος του αγώνα είπα στα παιδιά πως εγώ δεν έχω μέσα μου για κανέναν κανένα πρόβλημα. Τους έχω εξηγήσει πως όποιος είναι καλός. Οποιος είναι απαραίτητος θα παίζει. Νομίζω και αισθάνομαι πως τους έχω στηρίξει αφάνταστα. Δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο από εμένα. Εγώ είμαι εδώ για να τους βελτιώνω για να παίζουν με τον τρόπο που θέλει η ομάδα. Οποιος δεν πάει καλά, απλά δεν θα παίζει. Εγω υπολογίζω σε όλους. Είναι όλοι παιδιά μου. Τους βοηθάω να βελτιώνονται κυρίως στην νοοτροπία τους".

Για την παρουσία του Καρασαλίδη: "Τον είχα συνέχεια εκτός. Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Επαιξε στα Γιάννινα. Πήγε καλά και παίζει. Αυτό συμβαίνει με όλους".

Για τον Βέλλιο: "Είναι σημαντικό να πετυχαίνει γκολ. Εχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά της επίθεσης. Αυτός που πηγαίνει καλά. Αυτός που είναι σε καλή κατάσταση παίζει. Ο Αποστόλης βοηθάει σε πολλά πράγματα. Εχω τον Λουκίνα που έχει βάλει πολλά γκολ, σκόραρε στα Γιάννινα και όταν φύγω από δω θα στεναχωρηθώ πολύ γι’ αυτόν".

Για την Εθνική: "Ο Μπουκουβάλας και ο Βέλλιος αξίζουν μία ευκαιρία στην Εθνική. Ο Σαραμαντάς έχει χρόνο μπροστά του. Τα άλλα δύο παιδιά αξίζουν μία θέση".

Για την διαιτησία: "Ο διαιτητής ήταν άριστος. Αυτή είναι η άποψή μου. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή. Ηταν απόλυτα σωστός".

Για τα γενέθλια του συλλόγου: "Είναι ευχάριστο πως δώσαμε χαρά. 1000 χρόνια Ηρακλής".

Για τον Λάζαρ: "Μπαίνει σιγά σιγά στην λειτουργία της ομάδας. Σύντομα θα παίξει και πάλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK