Παπαδόπουλος: "Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοια εικόνα"

Ξέσπασε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την ήττα με 4-0 της ομάδας του στη Λεωφόρο. Διαβάστε τα όσα είπε.

Παπαδόπουλος: "Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοια εικόνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά:

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την δίκαιη νίκη του. Εμείς προσπαθήσαμε στην εβδομάδα που πέρασε να δουλέψουμε πολύ πάνω στην τακτική και την ψυχολογία μας και να μην έχουμε άγχος και φόβο, αλλά φάνηκε πως μερικοί είχαν.

Δεχτήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από επιπολαιότητα που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Θα μπορούσαμε να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι με την ευκαιρία του Μοντέιρο, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πρέπει να αναλύσουμε κυρίως το πάθος που έβγαλαν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού, παίκτες αξίας, ενώ εμείς σχεδόν πηδούσαμε πάνω από τις μπάλες για να μη χτυπήσουμε.

Προσπαθώ να βελτιώσω τους παίκτες μου στην τακτική, στην τεχνική σε όλα, αλλά όχι στο πάθος αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Εμείς πρέπει να δούμε τα επόμενα ματς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται γιατί δεν αρμόζει στον Ηρακλή να μην είναι ψηλά στη βαθμολογία και θα δουλέψουμε σε αυτό".

Για το αν θα τελειώσουν κάποιοι παίκτες το καλοκαίρι: "Θα πρέπει η ομάδα να βάλει περισσότερη ποιότητα, περισσότεροι εμπειρία και να διαλέξει παίκτες νικητές. Για να κερδίζεις μεγάλες ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να έχει παίκτες νικητές. Είναι δύσκολη η χρονιά μετά την επιστροφή μας.

Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, η ομάδα το κατάφερε αυτό, ήταν συμπαγής, έπαιζε ο ένας για τον άλλο και κάπως έτσι φτάσαμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοια εικόνα στην Αθήνα όμως".

Για τον Παναθηναϊκό: "Εχει παίκτες ποιότητας, πήρε παίκτες που δείχνουν ότι έχουν ποιότητα. Επίσης αλλάζει σχηματισμούς και στη διάρκεια των αγώνων αλλά και από αγώνα σε αγώνα. Αυτά μπορώ να πω".

Για τις λίγες φάσεις: "Δημιουργήσαμε και σήμερα μία δύο φάσεις αλλά μετράει πολύ και η ποιότητα και πολλά πράγματα. Υπάρχουν ματς που έχουμε βγάλει πολλές τελικές, βεβαίως παίζει και ο αντίπαλος και είναι ανάλογα με το πόσο καλός είναι ο αντίπαλος".

Για το αν υπάρχει στόχος μέχρι το φινάλε: "Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην 6η θέση, για τους φιλάθλους και το όνομα της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος και παραμένει εφικτός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK