Παπαδόπουλος: "Ο Ηρακλής έχει παίκτες έτοιμους για Εθνική"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του, μίλησε για τα πλάνα του ενόψει Λεβαδειακού ενώ ανέφερε πως ο "Γηραιός" έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας.

Παπαδόπουλος: "Ο Ηρακλής έχει παίκτες έτοιμους για Εθνική"
INTIME SPORTS

Αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή, δήλωσε: "Το προηγούμενο παιχνίδι έχειτελειώσει για εμάς, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η διακοπή μας έκανε καλό, καθώς είδαμε πολλά πράγματα. Είμαι χαρούμενος για το οτι αυτή η ομάδα μπορεί να παίζει τρία παιχνίδια με τη φυσική κατάσταση που έχει. Θα είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Και συμπλήρωσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στη Superleague. Πιστεύω οτι και στον αντίπαλο έκανε καλό η διακοπή.

Είναι ευχάριστο για εμένα ότι έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια ο Λάζαρ έκανε χθες πρώτη προπόνηση, έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα δούμε μέχρι τη Δευτέρα αν θα είναι έτοιμος.

Ο κόσμος είναι η δύναμη αυτής της ομάδας και δίνει τη θετική του αύρα σε αυτή. Όλα τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων".

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα, σχολίασε: "Το έχω επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου, ότι το επάγγελμα που κάνουν είναι φανταστικό. Δεν χρειάζεται να έχουν άγχος πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να χαίρονται αυτό που κάνουν ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν άγχος κάτι το οποίο φάνηκε και στο φιλικό κυρίως στο να σκοράρουν, αυτό σιγά σιγά πρέπει να το αποβάλλουμε".

Όσον αφορά τις σκέψεις του για την ενδεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό: "Όποιος πάει καλά στην προπόνηση, αυτός θα παίζει. Πιθανόν να γίνουν κάποιες αλλαγές για το ερχόμενο παιχνίδι.

Υπάρχουν λύσεις για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο οποίο θα αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο ο οποίος παίξει κλειστά. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με μια στατική φάση. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε.

Η ομάδα έχει εφτά παιδιάαπό την Ακαδημία αυτό είναι πολύ ευχάριστο, στη διάρκεια της σεζόν θα πάρουν χρόνο όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ στα τμήματα υποδομής υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Ηρακλή.

Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πάνε στην Εθνική και ένας από αυτούς είναι ο Μπουκουβάλας. Όσο κερδίζει ο Ηρακλής και όσοι υπάρχει μεγαλύτερη προβολή τόσο θα φαίνονται και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στην Εθνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK