Παπαδόπουλος: "Κάποια παιδιά γίνονται άνδρες στη Super League"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν προχώρησε σε κανένα σχόλιο σχετικά με την αντίδραση του Σολτάνι, ωστόσο τόνισε πως η φετινή χρονιά, θα είναι μια χρονιά σταθεροποίησης για την ομάδα του.

Παπαδόπουλος: "Κάποια παιδιά γίνονται άνδρες στη Super League"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου:

"Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Βγάλαμε ενέργεια και πάθος. Στοιχεία που πρέπει να τα κρατήσουμε. Βγάζουμε ένα άγχος στις επιθέσεις του αντιπάλου. Με βάση την εικόνα του αγώνα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει με το δοκάρι του Βέλλιου. Θα μπορούσαμε και να το χάσουμε. Μετά το γκολ της ισοφάρισης δεν είχαμε ηρεμία, καθαρό μυαλό και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο που είχαμε. Υπάρχει η δικαιολογία πως τα παιδιά ήθελαν πολύ τη νίκη και βγήκαν μπροστά να την διεκδικήσουν. Είναι σημαντικό πως παρά το κακό αποτέλεσμα, βγάλαμε αντίδραση. Η Ξάνθη είναι μία καλή, έμπειρη ομάδα στην κατηγορία. Με τέτοιο πάθος θα έρθουν και οι νίκες για να έρθει η ψυχολογία στην ομάδα".

Για τις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ηρακλής: "Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλήσω και δεν θα το κάνω. Με τον Πλατανιά, ξέσπασα και στεναχωρήθηκα. Θέλω να σέβομαι τους διαιτητές για να σέβονται και αυτοί την ομάδα μου".

Για το γεγονός πως η ομάδα σκόραρε: "Προσπαθήσαμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν τα καταφέραμε. Δέχτηκα κριτική για το προηγούμενο παιχνίδι και θέλω να πω κάτι. Αν διαβάσετε τις δηλώσεις μου είπα πως δεν μας αρέσει να παίζουμε έτσι και κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Εγώ άλλα είπα και άλλα εννοούσα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Όπως σήμερα. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για την εικόνα των αντιπάλων: "Ξέρουμε καλά πως τα χρόνια που η ομάδα βρέθηκε αδίκως εκεί που βρέθηκε η μετάβαση ήταν πολύ δύσκολη. Το κλειδί για εμάς είναι να σκοράρουμε γρήγορα. Όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεν μπορούμε να προγραμματίζουμε τα πράγματα. Η Ξάνθη δεν έκανε θεωρώ σήμερα καθυστερήσεις πέρα από τη φάση του Σολτάνι".

Για την έλλειψη συγκέντρωσης στη φάση του γκολ της Ξάνθης: "Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα το τρανζίσιον. Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το γκολ, αλλά θα πρέπει να χουμε αποφασιστικότητα σε ανάλογες φάσεις. Πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι λάθος".

Για την απόδοση του Μακρή: "Όταν ήρθε είπε πως εγώ ευθύνομαι που άργησε να έρθει στην ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει κάποια μικρά προβλήματα. Η ομάδα ήταν έτοιμη, ο Γιώργος είχε να κάνει τρεις εβδομάδες προπόνηση και είχε αποχή 4 μηνών. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να βρει ρυθμό μετά από μεγάλη αποχή. Είναι έμπειρος τον πιστεύω πολύ, έχω μιλήσει μαζί του και θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια".

Για το γκολ του Βέλλιου: "Εχω τέσσερα σέντερ φορ. Είναι πρόβλημα διαχείρισης αυτό. Δεν το κρύβω. Εχω πει σε όλα τα παιδιά πως θα παίζει πάντα ο καλύτερος. Μέχρι σήμερα έχουν παίξει 21 παίκτες. Εχω δείξει πως υπολογίζω σε όλους. Ετσι λειτουργώ εγώ. Μπήκε ο Λουκίνας με τον Πλατανιά, ήταν καλός έπαιξε σήμερα βασικός. Όπως ο Καρλίτος δεν είναι σε καλή κατάσταση και έμεινε εκτός 18αδας".

Για τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα: "Εχω έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Εχω στο μυαλό μου πως σε αυτή την ομάδα θα παίξουν και οι μικροί παίκτες. Θα βρούμε ρυθμό και ψυχολογία και θα παίξουνε όλοι οι παίκτες. Η φετινή χρονιά είναι σταθεροποίησης. Κάποια παιδιά γίνονται άντρες στη Σούπερ Λιγκ. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο".

Διαβάστε ακόμη:

Σολτάνι σε Λαζάρ: "Θα σε σκοτώσω"

Ηρακλής - Ξάνθη 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK