Παπαδόπουλος: "Σημαντικό για τον κόσμο μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για το φιλικό με την Ξάνθη, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έρχεται, αλλά και την κατάσταση των Ρομάνο και Μπαρτολίνι.

Παπαδόπουλος: "Σημαντικό για τον κόσμο μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά:

Για το φιλικό είπε: "Το θετικό είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν είχαν παίξεις ως τώρα. Το γήπεδο είναι η εικόνα όλων. Και σήμερα έβγαλα συμπεράσματα για όλους τους παίκτες .Σε ένα φιλικό προσέχεις για να μην χτυπήσεις. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε και το καταφέρουμε ήταν να παίξουμε συνδυαστικό παιχνίδι.

Άλλες φορές τα καταφέραμε άλλες όχι. Είναι σημαντικό πως πήραν χρόνο κόντρα σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον κόσμο. Δίνει όμως τρεις βαθμούς. Θέλει πολύ τακτική και θα δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό που θέλουμε να ακολουθήσουμε και θα φανούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας".

Για τους νέους παίκτες: "Πάντα βγαίνουν συμπεράσματα. Κάποια παιδιά έχουν παίξει και στο πρωτάθλημα. Θετικό είναι πως παίξανε δύο νέα παιδιά. Είπαμε πως θα τους δώσουμε χρόνο στη συνέχεια".

Για τους Μπαρτολίνι και Ρομάνο: "Ναι, θα είναι έτοιμοι και ο Ρομάνο και ο Μπαρτολίνι. Εχουν ανεβάσει ρυθμούς και δεν πονάνε, από Τρίτη θα συμμετέχουν με την ομάδα".

Για την ψυχολογική προετοιμασία του ντέρμπι: "Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ψυχολογικά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προέχει για μας θα το πω και πάλι να έχουμε σωστή τακτική, σωστή στρατηγική, πάθος και δύναμη για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Διαβάστε ακόμη

Φιλική ισοπαλία για Ηρακλή και Ξάνθη

News 24/7

24MEDIA NETWORK