Παπαδόπουλος: "Στεναχωρημένοι με το 2-2"

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία (2-2) του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, καθώς, όπως τόνισε, ήθελε τη νίκη.

Παπαδόπουλος: "Στεναχωρημένοι με το 2-2"
INTIME SPORTS

Σε ένα απολαυστικό ματς στα Γιάννενα, ΠΑΣ και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του "Γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

"Κατά την άποψη μου έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις από δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν κερδίσαμε το ματς. Εδώ που έχουμε φτάσει αυτό που αναζητούμε είναι οι νίκες και οι βαθμοί.

Μετά από τόσες αγωνιστικές που δεν έχουμε κερδίσει, πρέπει να πάρουμε βαθμούς και νίκες για να ανέβει και η ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεχτήκαμε δυο γκολ που θα έπρεπε να τα έχουμε αποφύγει. Ειδικά το πρώτο γκολ ήταν μια φάση που την έχουμε δείξει στους παίκτες και την έχουμε αναλύσει, από ελεύθερο του τερματοφύλακα δηλαδή να δεχτούμε γκολ.

Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε και τις δυο φορές και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες και καλή έδρα. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς και νίκες. Θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε για να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη, πέρα από τον κόσμο, στον πρώην πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Παπαδόπουλο που έφυγε από τη ζωή. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα μας βλέπει και θα χαίρεται για την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα νέα παιδιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ".

Για την απόδοση των Λάζαρ - Μακρή: "Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουν τον ρυθμό τους. Βέβαια έχουμε ένα θέμα εκεί στο αμυντικό κομμάτι και πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί και να κλέβουμε παραπάνω μπάλες αλλά αυτό θα το διορθώσουμε".

Για το αν ο Ηρακλής θα μπορούσε να είναι πιο πιεστικός μετά το 2-2: "Δεν πήγαμε να το κλέψουμε το ματς, αλλά να το κερδίσουμε. Όταν στο 85' βάζεις παραπάνω παίκτη στην επίθεση είναι ένα ρίσκο. Ίσως αν κάναμε μια καλή αντεπίθεση να μπορούσαμε να σκοράρουμε. Το ματς ήταν σε μια λεπτή κλωστή, θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK