Παπαδόπουλος: "Θα διεκδικήσουμε την πεντάδα"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για την πεντάδα.

Παπαδόπουλος: "Θα διεκδικήσουμε την πεντάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο αρχικό του σχόλιο τόνισε:" Σε ένα παιχνίδι που δεν θα μπορούσε να έχει τεχνική και ποιότητα μέσα λόγω των καιρικών συνθηκών ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είχαμε δύναμη, πάθος, κερδίσαμε πρώτες και δεύτερες μπάλες. Η ΑΕΚ πρέπει να έχει κερδίσει περίπου 40 φάουλ και πιεστήκαμε από τις στημένες φάσεις. Κάπως έτσι δεχτήκαμε και ένα γκολ, ενώ ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να την είχαμε αποφύγει.

Γίνονται αυτά. Αντιδράσαμε. Σκοράραμε και αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα είχαμε πάρει και το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Θέλαμε να κερδίσουμε και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και τον ευχαριστούμε πολύ. Είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα αυτή η θετική αύρα που υπάρχει. Ο κόσμος έχει πιστέψει πολύ στην ομάδα αυτή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Εχουμε αρκετά παιχνίδια που θα έχουμε προβλήματα με κάρτες κυρίως στους στόπερ. Θα τα ξεπεράσουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος να δούμε τι θα κάνουμε".

Για το παιχνίδι: "Ο Ηρακλής έχασε σήμερα δύο βαθμούς. Ηταν καλύτερος. Η ΑΕΚ απείλησε μόνο με φάουλ που για μένα δεν ήταν και έτσι μας έβαλαν στην περιοχή".

Για τη φάση του Μοντέιρο: "Εχει ένα χτύπημα στον τένοντα ο Μοντέιρο δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες".

Για το τι άλλαξε και η ομάδα άλλαξε πρόσωπο από το παιχνίδι της Ξάνθης και μετά: "Η ομάδα είναι πολύ δεμένοι. Πάντα αντιδράμε μετά από δύσκολες καταστάσεις. Βγάλαμε εγωισμό και μόνο έτσι θα συνεχίσουμε. Εχουμε εγωισμό και θέληση και νοοτροπία νικητή. Υπήρξαν και παιχνίδια που δεν είχαμε καλές εμφανίσεις, όμως η προσπάθεια φαίνεται".

Για την παρουσία του Μοντέιρο: "Εδειξε πάθος, είχε τρεξίματα, μπήκε στην τακτική της ομάδας. Ο Μοντέιρο θα δείτε σε καλό γήπεδο πως έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ταχύτητα. Το παιδί έδωσε τα πάντα, βοήθησε και είμαι ευχαριστημένος από αυτόν".

Αν ο Ηρακλής είναι ομάδα έδρας:" Εχουμε πάρει και εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια. Εχουμε δυνατή έδρα. Τα δύο αποτελέσματα με Πανιώνιο και Λεβαδειακό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μας πονάνε ακόμα".

Για τον Λεοζίνιο: "Ο Λέο ξέρουμε την ποιότητά του. Δυστυχώς δεν έκανε προπόνηση δύο ημέρες, λόγω ίωσης. Σήμερα οι γιατροί τον βοήθησαν αρκετά. Ηταν αδύνατον να αγωνιστεί από την αρχή. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα να έχω ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Λεοζίνιο, ο Περόνε, ο Ρομάνο. Εχω επιλογές και μπορώ να κάνω αλλαγές σε πρόσωπα και συστήματα".

Για το ρίσκο που πήρε: "Εμείς θέλαμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα παίξουμε, που θα χτυπήσουμε. Θέλαμε γερά κορμιά στην επίθεση. Διεκδικήσαμε τη νίκη. Αν είχαμε καθαρό μυαλό και αν ο Τόλης είχε καλύτερη σκέψη και εκτέλεση θα είχαμε κερδίσει".

Για τη νέα χρονιά: "Ο στόχος και ο προγραμματισμός που έχουμε κάνει είναι του χρόνου να πάμε ψηλά. Η ομάδα έχει καλή βάση παικτών και δίπλα σε αυτούς την νέα χρονιά θα πρέπει να χτίσουμε για να πάμε ψηλά. Για να φτάσουμε εκεί που θέλει ο κόσμος, θα το διεκδικήσουμε και φέτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK