Παπαδόπουλος: "Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν"

Την πικρία του για το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ εξέφρασε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. "Παίρνω τις ευθύνες, στηρίζω τους παίκτες μου", τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Δεν είναι μέρα για πολλά λόγια. Υπάρχει εκνευρισμός και ίσως πούμε πράγματα πάνω στο θυμό μας που δεν θα μας κάνουν καλό. Ρισκάραμε πολύ στο δεύτερο ήρθε το βαρύ σκορ. Επόμενη μέρα δύσκολη. Η ευθύνη είναι και δική μου. Θα πρέπει οι παίκτες που έχω στηρίξει πέρυσι και φέτος να αναλογιστούν που παίζουν και τι ευθύνη έχουν. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια", το αρχικό του σχόλιο.

Για το αν στράφηκε κατά των παικτών του με τις δηλώσεις του: "Δεν έχω στραφεί ποτέ κατά των παικτών μου. Παίρνω εγώ τις ευθύνες, συνεχίζω να τους στηρίζω, θα πρέπει όμως να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Χωρίς πάθος και δύναμη στο παιχνίδι δεν γίνεται τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει πως στρέφομαι εναντίον τους".

Για τις οδηγίες του πριν το παιχνίδι: "Οι εντολές μου ήταν να πρεσάρουμε ψηλά. Να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να χτίσει το παιχνίδι της. Όμως χάσαμε μέτρα, πήγαμε πίσω. Δεν βγήκαμε να κλέψουμε μπάλες. Χωρίς να πιστεύεις στον εαυτό σου δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα".

Για τους παίκτες του"Υπάρχουν δυνατότητες. Προσπαθώ να τους βελτιώνω κάθε μέρα και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό".

Για τη βαθμολογική θέση του Ηρακλή: "Με ανησυχεί η συγκομιδή. Θα το ξαναπώ πως εκτός από σήμερα και στον Πλατανιά στα υπόλοιπα παιχνίδια αξίζαμε κάτι παραπάνω από τις ισοπαλίες ή τις ήττες που γνωρίσαμε. Μπροστά μας είναι το παιχνίδι Κυπέλλου. Αλλά το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να φτάσουμε στη νίκη και να ανέβουμε ψυχολογικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Ηρακλής 5-1

Πανηγύρισε με κλειστά μάτια ο Αραβίδης

Ο πανηγυρισμός του Μπουονανότε