Παπαδόπουλος: "Το παλέψαμε, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα"

Στην μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του στο "Γ. Καραϊσκάκης" στάθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Παπαδόπουλος: "Το παλέψαμε, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς κοιτάξαμε να τον περιορίσουμε μήπως και σκοράραμε και να πάρουμε κάτι από το ματς. Το παλέψαμε. Αφού χάσαμε μία ευκαιρία δεχθήκαμε το 1ο γκολ σε έναν αγώνα με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Η νίκη του ήταν δίκαιη".

Την διαφορά των 2 ομάδων: "Το ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας είναι γνωστό. Στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στην κατηγορία μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας ως ομάδα. Να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και μετά να δούμε την άλλη χρονιά. Θα είναι δύσκολη η σεζόν φέτος αλλά είμαι εδώ για να δουλεύω, να προσπαθώ και να παλεύω".

Το αποτέλεσμα και το τι κερδίζει ο Ηρακλής: "Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Δεν είναι θετικό σίγουρα. Αυτό που κερδίζουμε σίγουρα είναι οι εμπειρίες. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Θα αναφερθώ σε ένα παιδί. Ο Σαραμαντάς δίνει και την ψυχή του αν και δεν έχει εμπειρία. Τέτοια παιδιά θέλουμε".

Τον Ολυμπιακό και την δουλειά του Μάρκο Σίλβα: "Η ποιότητα του Ολυμπιακού φαίνεται. Έχει ποιοτικό ρόστερ και αυτό φαίνεται όταν μένει εκτός 11άδας ένας παίκτης όπως ο Καμπιάσο. Ο συνάδελφός μου έχει δείξει την δουλειά του. Δεν είναι τυχαία η πορεία του. Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς τους Έλληνες προπονητές να έρχονται καλοί προπονητές από το εξωτερικό εδώ και να δουλεύουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK