Παπαδόπουλος: "Το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ τα λέει όλα"

Περήφανος για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος σχολίασε και το χειροκρότημα από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Παπαδόπουλος: "Το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ τα λέει όλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: "Για εμάς είναι μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Είχαμε καλή τακτική, κλείσαμε τον άξονα, εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα. Ψάξαμε να βρούμε τις ευκαιρίες μας. Το χειροκρότημα του κόσμου του ΠΑΟΚ δείχνει την αξία της νίκης μας. Εμείς την αφιερώνουμε στον κόσμο μας και σε όσους μας πιστεύουν σε μία δύσκολη χρονιά. Οι στόχοι για εμάς δεν αλλάζουν, εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε μία ισχυρή ομάδα για του χρόνου.

Να ξέρετε πως πολλές φορές τέτοιες νίκες στο μέλλον ίσως δημιουργήσουν προβλήματα. Θα το χαρούμε σήμερα και αύριο θα «προσγειωθούμε» και θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που κατά την άποψή μου στα παιχνίδια εναντίον μας ήταν πολύ τυχερή και μας έβαλε πολλά γκολ. Πρέπει να την κερδίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και από αύριο κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για τον στόχο του Ηρακλή: "Στα μέσα του πρωταθλήματος όταν είχαμε κερδίσει Παναθηναϊκό και Τρίπολη, είχα πει πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη να «χτυπήσει» πεντάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στόχος για εμάς είναι να αποκτάμε εμπειρίες, τα παιδιά έχουν ψυχή, καρδιά και ποιότητα και πιστεύω πως με καλύτερο προγραμματισμό, τη νέα σεζόν θα διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα".

Είπε ακόμα: "Εμείς προκαλούμε μόνοι μας την τύχη μας. Είναι φυσιολογικό μία νέα ομάδα όπως εμείς να έχει τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα. Παίζουν πολλά νεαρά παιδιά που φέτος έκαναν ντεμπούτο στην κατηγορία. Εγώ αυτό που προσπαθώ συνεχώς είναι να τους βελτιώνω".

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του: "Όχι δεν είναι. Για μένα η μεγαλύτερη μου χαρά είναι πέρυσι που ανεβήκαμε κατηγορία και πετύχαμε τον στόχο μας. Είναι σημαντική σίγουρα η νίκη αυτή, αλλά περιμένω την επόμενη".

Για τον Λεοζίνιο: "Ο Λεοζίνιο είναι νορμάλ να μην μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο δεν έχει ρυθμό και είχε κάποιες κράμπες, όμωε τον βοήθησε το ιατρικό τιμ να αντέξει περισσότερο. Ετσι έμενε στο παιχνίδι και τελικά σκόραρε. Ο Λέο δίνει τρομερή ποιότητα και όταν έρθουν δύο τρεις ακόμα παίκτες θα έχουμε περισσότερες επιλογές και καλύτερη ποιότητα σαν ομάδα".

Για την τακτική του Ηρακλή: "Ξέραμε πως όσο περνάει ο χρόνος θα είναι υπέρ μας. Ο ΠΑΟΚ είχε την πίεση της κερκίδας Τα καταφέραμε βρήκαμε χώρους. Είχαμε κούραση και εμείς όπως και ο ΠΑΟΚ όμως παίξαμε μία ομάδα με ένα αξιόλογο ρόστερ. Δεν πρέπει να υποτιμήσει κανείς τη νίκη της ομάδας μου. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ανταποκρίνονται με νίκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δάκρυσε ο Μπερμπάτοφ: Δείτε σε VIDEΟ τον τραυματισμό του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τον Ηρακλή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK