Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή

Με μια λιτή ανακοίνωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Κακαγιάννης έκανε γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου του Ηρακλή.

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή

Ο Γιάννης Κακαγιάννης δεν ανήκει πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή, καθώς την Πέμπτη (19/11) υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε κατά την ανακοίνωση της απόφασής του ήταν επαγγελματικοί.

H ανακοίνωση του Ηρακλή: "Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την παραίτηση του Γιάννη Κακαγιάννη από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον ευχαριστεί για τη μεγάλη του συνεισφορά στο Σύλλογο, κατά τη διάρκεια μίας περιόδου που η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να ανέβει στη Superleague.

Αν και κατανοούμε ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κ. Κακαγιάννη στο εξωτερικό, τον εμποδίζουν από το να συνεχίσει το ρόλο του στο ακέραιο με την ιδιότητά του ως μέλος του ΔΣ, ωστόσο γνωρίζουμε ότι η συνεχής υποστήριξη και το πάθος του για την ομάδα του Ηρακλή δεν θα σταματήσουν, και με τον τρόπο του θα βοηθήσει κι αυτός να προχωρήσει ακόμα περισσότερο η ομάδα μας.

Πραγματικά, αναγνωρίζουμε πως ο Γιάννης Κακαγιάννης προσέφερε ότι ήταν δυνατόν στην κοινή προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εκεί που βρίσκεται σήμερα και τον ευχαριστούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK