Περιμένει τα λεφτά του Λάμπρου για να... σωθεί ο Ηρακλής

Μια "ανάσα" από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 19χρονος άσος του Ηρακλή Λάζαρος Λάμπρου, με τον "Γηραιό" να περιμένει τα χρήματα της μεταγραφής για να ανακουφιστεί οικονομικά.

Περιμένει τα λεφτά του Λάμπρου για να... σωθεί ο Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Το βράδυ της Τετάρτης (28/12) ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης είχε συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη Λάμπρο Χούτο παρουσία του δικηγόρου Λάκη Σημαιοφορίδη, αλλά και του πρώην γενικού διευθυντή της κυανόλευκης ΠΑΕ, Γιώργου Μπέζα, στη Θεσσαλονίκη όπου φαίνεται πως συμφώνησαν για τη μεταγραφή.

Το πρωί της Πέμπτης (29/12) ο Λάμπρου πήγε νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο του Ηρακλή στη Μίκρα, μάζεψε τα πράγματά του, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής του 19χρονου άσου στον Δικέφαλο του Βορρά θα φτάσει τα 300.000 ευρώ, χρήματα που όπως είχε πει και ο Νίκος Καγιούλης που "τρέχει" τα θέματα της ΠΑΕ, απαιτούνται για να αποπληρωθούν οι παίκτες και να σωθεί η χρονιά.

Ο Ηρακλής έχει ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να πληρωθεί άμεσα και σε μετρητά αυτό το ποσό για να προλάβει να πληρώσει τους παίκτες του πριν τις 31/12. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να διευθετηθεί αυτό το θέμα καθώς υπάρχει μια διαφορά κοντά στα 100.000 ευρώ.

Από την άλλη στον Γηραιό δεν επιθυμούν να πάρουν και κάποιο παίκτη από τον ΠΑΟΚ ως δανεικό, μιας και αντιδρούν έντονα οι οπαδοί της ομάδας, λόγω και της... έχθρας που υπάρχει. Να σημειωθεί ότι εφόσον ο Δικέφαλος αποκτήσει τον Λάμπρου, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν σε κάποια ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK