Πόσο πιο χαμηλά ο Ηρακλής; Γύρισαν με ταξί οι παίκτες

Νομίζατε ότι τα έχετε δει και ακούσει όλα στον φετινό Ηρακλή; Είστε γελασμένοι! Κι όμως κάθε εβδομάδα καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν στον "Γηραιό" με τελευταίο παράδειγμα την... επιστροφή της ομάδας με ταξί μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Πόσο πιο χαμηλά ο Ηρακλής; Γύρισαν με ταξί οι παίκτες

Τι άλλο θα δούμε στον φετινό Ηρακλή; H ομάδα οδεύει από το κακό στο χειρότερο τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και φαίνεται πως η λύση στα προβλήματα είναι ακόμη πολύ... μακριά.

Μετά τους έντονους διαλόγους, τον χαμό που έγινε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, την αποχώρηση του Γιάννη Αμανατίδη μετά από μόλις λίγες ημέρες στον πάγκο είχαμε κι άλλο κωμικοτραγικό περιστατικό.

Αφού λοιπόν τελείωσε το παιχνίδι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και η αποστολή πήρε το δρόμο του γυρισμού για τη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο υπεύθυνος της αποστολής δεν είχε προγραμματίσει πούλμαν για να περιμένει τους παίκτες προκειμένου να τους πάει στη Μίκρα και να πάρουν από εκεί τα αυτοκίνητά τους.

Τι έκαναν λοιπόν; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του το "bluearena.gr", αναγκάστηκαν να πάρουν ταξί για να επιστρέψουν στη βάση τους. Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο.

Και μιας είπαμε για... ταξί ποια ιστορία σας έρχεται στο μυαλό; Φυσικά εκείνη των παικτών της ΑΕΚ που μετά από την ταπεινωτική ήττα με 6-0 στο "Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό, αποφάσισαν να μην γυρίσουν με πούλμαν στο προπονητικό κέντρο, αλλά πήραν ταξί μέχρι τα σπίτια τους. Βέβαια, εντελώς διαφορετική κατάσταση με κοινό όμως παρονομαστή τα... ταξί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK