Προσφυγή ο Μπουκουβάλας, αυξάνονται οι μνηστήρες

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας την ελευθερία του και ήδη αρκετές ομάδες της Super League τρίβουν τα χέρια τους.

Προσφυγή ο Μπουκουβάλας, αυξάνονται οι μνηστήρες

Ολοένα και αυξάνονται τα προβλήματα στον Ηρακλή. Ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ ζητώντας την ελευθερία του και ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ.

Ο 28χρονος μπακ μάταια περίμενε όλο αυτό το διάστημα να βρεθεί κάποια λύση κι αφού δεν είδε κάποια κίνηση κι από την πλευρά του Σπύρου Παπαθανασάκη, αποφάσισε να προχωρήσει σε προσφυγή.

Ο Ηρακλής έτσι χάνει έναν από τους καλύτερους παίκτες του κι έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφατα είχε κληθεί και στην Εθνική ομάδα. Η εξέλιξη αυτή από την άλλη άνοιξε την όρεξη σε αρκετές ομάδες της Super League που βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού μπακ. Ο Μπουκουβάλας άλλωστε αποτελεί δοκιμασμένη και καλή λύση.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ