Πρωτόδικη ποινή φυλάκισης σε Ρέμο και Τάκη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Στέλιος Ηλιάδης δικαιώθηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο με τους Αντώνη Ρέμο και Γιάννη Τάκη, στους οποίους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Πρωτόδικη ποινή φυλάκισης σε Ρέμο και Τάκη

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε την Πέμπτη (30/6) ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον Αντώνη Ρέμο και πέντε μηνών στον Γιάννη Τάκη με αναστολή για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

Αμφότεροι υπήρξαν πρόεδροι των δύο διοικήσεων του Ηρακλή στο διάστημα που στην ομάδα αγωνιζόταν ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση το 2011 για τη μη καταβολή περίπου 165.000 ευρώ. Από αυτά, τα 75.000 ευρώ αντιστοιχούν στον Ρέμο και τα 90.000 στον Τάκη.

Μάλιστα, στον Γιάννη Τάκη επιβλήθηκε ακόμη η ποινή του χρηματικού προστίμου των 40.000 ευρώ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ