"Σκάνε" τα... φέσια στον Ηρακλή: Το πρώτο -3, ακολουθεί και άλλο

Μείον τρεις βαθμοί για οφειλή για 100.000 ευρώ στον Πορτουλίδη που πρέπει να εξοφληθεί εντός πέντε εργάσιμων ημερών για να επιστραφούν οι βαθμοί…

"Σκάνε" τα... φέσια στον Ηρακλή: Το πρώτο -3, ακολουθεί και άλλο

Τα οικονομικά προβλήματα διαδέχονται, το ένα μετά το άλλο στον Ηρακλή που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Η Super League ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από τον "Γηραιό" έπειτα από απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για χρέος στον ποδοσφαιριστή Νίκο Πορτουλίδη ύψους 100.000 ευρώ. Η ομάδα της συμπρωτεύουσας σύμφωνα με τον κανονισμό ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ έχει πλέον, προθεσμία πέντε εργάσιμες ημέρες (μέχρι και την Τετάρτη 1/2) για να εξοφλήσει την οφειλή και να τις επιστραφούν οι βαθμοί.

Οι "κυανόλευκοι" ωστόσο έχουν και άλλα ανοικτά οικονομικά μέτωπα καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής Κοσμάς Τσιλιανίδης και ο ατζέντης Λευτέρης Σιδηρόπουλος ζητάνε οφειλόμενα 70.000 ευρώ. Ακόμη πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη ποινή νέας αφαίρεσης βαθμών.

Στις 19/1 εξάλλου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε την κατάπτωση της εγγυητικής για χρέος στην εταιρία "ZAFI Agent" ύψους 25.000 ευρώ. Εντός 15 ημερών ο Ηρακλής πρέπει να «καλύψει» το συγκεκριμένο ποσό αλλιώς θα του επιβληθεί νέο πρόστιμο.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες με Βέροια (εξ αναβολής) και Λάρισα για το πρωτάθλημα θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς ο κανονισμός έχει αλλάξει από πέρσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK