Βέλλιος: "Θα σεβαστώ τη γνώμη του Ηρακλή"

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, τονίζοντας ότι θα σεβαστεί όποια απόφαση πάρει ο Ηρακλής.

Βέλλιος: "Θα σεβαστώ τη γνώμη του Ηρακλή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά Είχαμε σκαμπανεβάσματα με καλές και κακές στιγμές. Ελπιζω όλα αυτά να είναι χρήσιμα για τη νέα χρονιά. Τα παιδιά γνωρίζονταν πολύ καλά, με έβαλαν και μένα πολύ σύντομα στο κλίμα. Το καλύτερο γκολ νομίζω ότι ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό. ‘Ήταν μέσα στην έδρα μας είχε κόσμο.

Όλη χρονιά ήταν στα θετικά μου, ανέβηκε πολύ η αυτοπεποίθηση μου. Έζησα στιγμές που δεν έχω ξαναζήσει. Ήταν μια ολοκληρωμένη χρονιά για εμένα. Ο κάθε παίκτης έβαλε το λιθαράκι του για την ομάδα. Το να λέει ο Βασίλης Χατζηπαναγής καλά λόγια για μένα είναι μεγάλη τομή. Από έναν άνθρωπο που έκανε όλην την Ελλάδα να παραμιλάει. Είναι ανταμοιβή κόπων από έναν άνθρωπο που έχω πού ψηλά.

Περίμενα καιρό την κλήση στην Εθνική Ανδρών Το ονειρευόμουν. Είναι πολύ μεγάλη τιμή. Θα προσπαθήσω να είμαι και στις επόμενες κλήσεις. Έχω όλες τις φανέλες του Ηρακλή από τα τζούνιορ, παίδων. Από μικρός είμαι Ηρακλής και μπήκα σε αυτό το τρυπάκι. Έκανα μια γεμάτη χρονιά την ευχαριστήθηκα. Τώρα θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.

Για την περίπτωση μεταγραφής, τα έχω συζητήσει με τον πρόεδρο, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα σεβαστώ απόλυτα και την γνώμη της ομάδας. Θέλω να μείνουν ευχαριστημένες και οι δυο πλευρές. Κι εγώ αλλά και η ομάδα. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Το εξωτερικό είναι κάτι διαφορετικό.

Παίζουνε πολλά ρόλο για να φύγεις σε μια ομάδα. Όπου να πάω, πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μένα. Αυτήν τη στιγμή είμαι στον Ηρακλή και δε σκέφτομαι τίποτα. Αυτές τις μέρες, θα έρθει ο μάνατζερ μου και θα δούμε. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα μου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Τη μια μέρα είσαι πάνω την άλλη κάτω. Την αγάπη του κόσμου την ένιωσα στο πετσί μου και είναι αμοιβαίο αυτό".

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK