Χαμός στον Ηρακλή, αποχώρησε ο Παντελίδης

Οι υποσχέσεις για πληρωμένες την προηγούμενη εβδομάδα δεν έγιναν πράξη και στην προπόνηση της Δευτέρας είχαμε την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη. Τα λένε ξανά την Τρίτη με την ελπίδα πως θα δουν το χρώμα του χρήματος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
pantelidis ICON

Για τελευταία προθεσμία δεν κάνουμε λόγο, αφού η συγκεκριμένη δικαιολογία έχει... καεί εδώ και καιρό. Παπαθανασάκης - Καγιούλης είχαν υποσχεθεί μερική εξόφληση των οφειλομένων την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Έτσι, την Δευτέρα υπήρξε μεγάλη ένταση στην προπόνηση με τον Σάββα Παντελίδη να τα παρατάει και να φεύγει! Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την ντροπιαστική ματαίωση του αγώνα των Νέων με την ΑΕΚ, γιατί δεν υπήρχαν χρήματα να κουρευτεί το γρασίδι!

Θυμίζουμε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΠΑΕ Ηρακλής θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει πάνω από 30 υποθέσεις που αφορούν οφειλές, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Κάτι τέτοιο, αυτή τη στιγμή, μοιάζει με... θαύμα.

ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Η προπόνηση της Δευτέρα, λοιπόν, δεν πραγματοποιήθηκε για έναν ακόμα λόγο. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν σε τραγική κατάσταση (ακούρετο το γρασίδι), οπότε οι συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη άναψαν... κόκκινο φως.

Έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη με την ελπίδα πως μέχρι τότε θα έχει βρεθεί λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK