Χωρίς Λουκίνα ο Ηρακλής στην Τρίπολη

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έμεινε Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Αναλυτικά η αποστολή του "Γηραιού".

Χωρίς Λουκίνα ο Ηρακλής στην Τρίπολη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος είδε τον Γιάννη Λουκίνα να ταλαιπωρείται από ίωση και τον άφησε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, ατομικό έκαναν οι Ρομάνο και Λαζάρ, ενώ εκτός έμεινε και ο Κυριακίδης ο οποίος ορκίζεται στο στρατό.

Αναλυτικά η 20μελη αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Χαντί, Στάμου, Μακρής, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ