Και από τον... Φορτούνη έχασε η Παρτιζάν

Για ποιο λόγο ο Έλληνας διεθνής χαφ, που δεν έπαιξε λόγω στομαχικών διαταραχών κόντρα στην Παρτίζαν, προκάλεσε... αναταραχή στον πάγκο των Σέρβων και όχι σε αυτόν του Ολυμπιακού. Το δεύτερο τρικ του Μπέσνικ Χάσι που... τρέλανε τον ρούκι Μίροσλαβ Τζούκιτς.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
olympiakos partizan fortounis EUROKINISSI SPORTS

Έξω ο Ομάρ, έξω ο Μποτία, ανέτοιμος ο Βούκοβιτς, ανέτοιμος ο Εμενίκε, όχι στο 100% ο Καρσελά, επηρεασμένος από τον τραυματισμό του ο Ρέτσος και στο τέλος “κάθεται” και η περίπτωση του Φορτούνη που ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι!

Κι όμως... Ο Μπέσνικ Χάσι δεν πανικοβλήθηκε. Αντιθέτως είχε έτοιμο το “Plan B”.Από τη στιγμή που ο Φορτούνης είπε στους γιατρούς ότι δεν μπορεί να παίξει, αναγκάστηκε ο Κοσοβάρος τεχνικός να πάει στο εναλλακτικό πλάνο. Ο Μάριν σε ρόλο... Φορτούνη και ο Σεμπά σε ρόλο... Μάριν. Δεν έκανε και καμιά αλχημεία. Σε θέσεις που γνωρίζουν απέξω κι ανακατωτά έβαλε τον Μάριν και τον Σεμπά...

Ο Γερμανός έπαιξε πίσω από τον Μπεν και ο Βραζιλιάνος πέρασε στο αριστερό φτερό της επίθεσης, εκεί όπου αρχικά ήταν να έπαιζε ο Μάριν.

Κάπου εκεί λοιπόν άρχισε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όπως έλεγαν οι ρεπόρτερ της Παρτιζάν, ο Τζούκιτς είχε “σημαδέψει” την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού (Κούτρη – Μάριν).

Πολλές ώρες ανάλυση στο βίντεο για το γεγονός ότι ο Μάριν μαρκάρει με τα... μάτια και πώς ο Κούτρης πολλές φορές μπορεί να έχει απέναντί του δύο αντιπάλους, καθώς ο Μάριν δεν του δίνει βοήθειες.

ΠΩΣ ΤΗΝ... ΠΑΤΗΣΕ Ο ΤΖΟΥΚΙΤΣ

Έχοντας μελετήσει τον Ολυμπιακό, ο Τζούκιτς είχε κάνει πολύωρες συζητήσεις με τους παίκτες του ότι η αριστερή πλευρά των “ερυθρολεύκων” μπάζει... νερά λόγω Μάριν.

“Κάθεται” λοιπόν η ιστορία με τον Φορτούνη, ο Χάσι κάνει τις απαραίτητες και φυσιολογικές κινήσεις και κάπου εκεί ο Τζούκιτς “εγκλωβίζεται”.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της Παρτιζάν, ο έμπειρος κόουτς δεν ήταν προετοιμασμένος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είχε φτιάξει ένα ολόκληρο πλάνο για το πώς θα “χτυπούσαν” από την πλευρά του Κούτρη, αλλά με την παρουσία του Σεμπά στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τα δεδομένα άλλαξαν...

Ο Σεμπά δεν είναι Μάριν. Ο Βραζιλιάνος όσες φορές χρειάστηκε γύρισε πίσω να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες στον Κούτρη.

Όπως σημείωναν οι ρεπόρτερ της Παρτιζάν ο Τζούκιτς λίγο πριν από τη σέντρα ήταν πελαγωμένος. Σε μία από τις τελευταίες συζητήσεις που έκανε με τους παίκτες του, τους είπε πολλές φορές την ατάκα “αλλάζουμε πλάνο, πάμε να τους χτυπήσουμε είτε από τον... Σιώπη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είτε από την πλευρά του Φιγκέιρας γιατί ούτε ο Καρσελά θα δώσει βοήθειες”.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΜΑΟ

Άλλη μία κίνηση του Χάσι που ξάφνιασε τον Τζούκιτς ήταν ότι δεν περίμενε πώς ο Ρομαό τελικά θα περνούσε στο κέντρο της άμυνας και ο Σιώπης στα χαφ.

Μόλις λοιπόν ο Τζούκιτς πήρε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στα χέρια του και αφού λίγο αργότερα ενημερώθηκε για τον Φορτούνη, ζήτησε από τους παίκτες του να “σημαδέψουν” τον Σιώπη και τον Φιγκέιρας.

Σύμφωνα με τους Σέρβους ρεπόρτερ επικρατούσε μία σύγχυση στα αποδυτήρια της Παρτιζάν λίγο πριν από τη σέντρα. Κι αυτό λόγω του... Φορτούνη. Η Παρτιζάν δεν έχασε μόνο από τον Μπεν, τον Οφόε, τον Καρσελά, τον Εμενίκε, τον Μάριν και από τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν. “Έπαιξε μπάλα” χωρίς να το πάρει χαμπάρι και ο Φορτούνης...

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο Τζούκιτς άφηνε να εννοηθεί στους δημοσιογράφους της Παρτιζάν, ότι μπορεί η ιστορία με τις στομαχικές διαταραχές να ήταν και... παραμύθι. Για την ιστορία, 100% αληθινό ήταν αυτό που συνέβη με τον Κώστα. Από το πρωί είχε παραπονεθεί στους γιατρούς για ενοχλήσεις στο στομάχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK