Ανακοίνωσε Ελλακόπουλο η Καλλονή

Η ΑΕΛ Καλλονή ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μέσου, ελληνικής καταγωγής, Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλου, για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Τίγκρε.

Ανακοίνωσε Ελλακόπουλο η Καλλονή

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα της Καλλονής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλου με τη μορφή δανεισμού από την Τίγκρε.

Ο 23χρονος μέσος είναι Αργεντινός, αλλά ελληνικής καταγωγής, με τον παππού του να έχει μεταναστεύσει σε νεαρή ηλικία από την Κρήτη στο Σάντα Φε. Ύστερα από τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο Ελλακόπουλο μετέβη στην Ιταλία προκειμένου να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασία της Καλλονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ Καλλονής:

"Ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος (Emiliano Ellacopulos) είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Καλλονής μας! Ο 23χρονος Αργεντίνος ελληνικής καταγωγής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας και υπέγραψε δανεικός από την Τίγκρε.

Ο Ελλακόπουλος γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ατλέτικο Τίγκρε και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος για πέντε χρόνια με την φανέλα της. Τη φετινή περίοδο πήγε δανεικός στη Ουνιόν Σάντα Φε (Union Santa Fe).

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Καλλονής στην Ιταλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στην Παλέρμο σήμερα το απόγευμα.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία."

News 24/7

24MEDIA NETWORK