Άνετη νίκη επί της Αλ Κορ

Η Καλλονή επικράτησε με 3-0 της Αλ Κορ από το Κατάρ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα κι έκλεισε με νίκη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Άνετη νίκη επί της Αλ Κορ

Πολύ καλή απόδοση έπιασε η Καλλονή στο τελευταίο φιλικό της επί ιταλικού εδάφους, ενώ τα τρία γκολ επί της Αλ Κορ σημειώθηκαν από ισάριθμους σκόρερ.

Η ομάδα της Λέσβου προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με προβολή του Μιχάλη Κριπιντίρη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λιούμπομιρ Στεβάνοβιτς, διπλασίασε τα γκολ της στο 47' με σουτ του Τσίμο Ναβάρο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 60' με μονοκόμματο σουτ του Θεοδόση Κύπρου.

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, όταν η κεφαλιά του Μπαρέρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η σύνθεση της Καλλονής: Μπράνιμιρ, Ναβάρο (80' Κεϊτά), Κριπιντίρης (62' Μπαρέρα), Πιπίνης (46' Γιορέντε), Χωριάνοπουλος, Γιουκαρής (46' Αμπντούλ), Αντέτζο, Στεβάνοβιτς (61' Γιώργου), Βλαστέλλης, Μίνγκας (46' Αγρίτης), Κύπρου (61' Μπουρούς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK