"Έκλεισε" Μάρκοβιτς η Καλλονή

Παίκτης της Καλλονής θα πρέπει να θεωρείται ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και απομένει η ανακοίνωσή του.

"Έκλεισε" Μάρκοβιτς η Καλλονή

Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός βρισκόταν στη λίστα με τους υπό εξέταση παίκτες και εξαρχής οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν λόγο για μία ελκυστική επιλογή.

Την Παρασκευή (19/6), ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Μυτιλήνης και, πλέον, απομένει η ανακοίνωσή του για να ολοκληρωθεί τυπικά η υπόθεση.

Ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1989 στην πόλη Αραντιέλοβατς της Σερβίας, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός

Άρχισε την καριέρα του από την Μπάνικ Οστράβα, παρέμεινε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως η Ντούκλα Πράγας και η Μπρνο, ενώ μέχρι στιγμής έχει ξενιτευτεί μόλις μία φορά (το 2012 ως δανεικός στη σλοβακική Ρουζομπέροκ).

Τηλεοπτικές άδειες ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προς ναυάγιο το deal για τον Alpha: Αιχμές Σαββίδη κατά Κοντομηνά

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είπε ότι δε θα διαπραγματευθεί με τον καναλάρχη και υποστήριξε: "Δεν του επιτρέπουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας". Δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει εκκρεμότητες και είναι έτοιμος να καταβάλλει την πρώτη δόση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ