Φιλική "εξάρα" για την Καλλονή

"Ξεμούδιασμα" με "εξάρα" για την Καλλονή, η οποία επικράτησε της ερασιτεχνικής Valpejo με 6-0 σε φιλική αναμέτρηση στην Ιταλία.

Φιλική "εξάρα" για την Καλλονή

Μόλις στο 16' ο Ξύδας άνοιξε το σκορ για την ελληνική ομάδα, ενώ ο Μπουρούς στο 36' διπλασίασε τα τέρματα της Καλλονής, με εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη ήρθαν ακόμα τέσσερα τέρματα -κι ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στο 53' ο Λαμπράκης (που ότι είχε μπει αλλαγή) ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ λίγο αργότερα ο Τζελίδης βρήκε εξίσου δίχτυα για το... καρέ.

Το 5-0 έγινε με μακρινό σουτ του Μπουρού (δεύτερο προσωπικό του γκολ), ενώ ο Λαμπράκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, λίγο πριν το τέλος.

Η αρχική σύνθεση: Δαύκος, Αντέτζο, Γεωργίου, Ουνγιαλίδης, Ούκα, Κεϊτά, Χατζηδημητρίου, Τριανταφύλλου, Γιουκαρής, Μπουρούς, Ξύδας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Τζελίδης, Βαλιός, Λαμπράκης, Γκαμάγκας, Μαλλής, Κλαντρούμπσκι, Καλτσάς, Μανούσος.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ