Φιλική "εξάρα" για την Καλλονή

"Ξεμούδιασμα" με "εξάρα" για την Καλλονή, η οποία επικράτησε της ερασιτεχνικής Valpejo με 6-0 σε φιλική αναμέτρηση στην Ιταλία.

Μόλις στο 16' ο Ξύδας άνοιξε το σκορ για την ελληνική ομάδα, ενώ ο Μπουρούς στο 36' διπλασίασε τα τέρματα της Καλλονής, με εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη ήρθαν ακόμα τέσσερα τέρματα -κι ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στο 53' ο Λαμπράκης (που ότι είχε μπει αλλαγή) ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ λίγο αργότερα ο Τζελίδης βρήκε εξίσου δίχτυα για το... καρέ.

Το 5-0 έγινε με μακρινό σουτ του Μπουρού (δεύτερο προσωπικό του γκολ), ενώ ο Λαμπράκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, λίγο πριν το τέλος.

Η αρχική σύνθεση: Δαύκος, Αντέτζο, Γεωργίου, Ουνγιαλίδης, Ούκα, Κεϊτά, Χατζηδημητρίου, Τριανταφύλλου, Γιουκαρής, Μπουρούς, Ξύδας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Τζελίδης, Βαλιός, Λαμπράκης, Γκαμάγκας, Μαλλής, Κλαντρούμπσκι, Καλτσάς, Μανούσος.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα