Φιλική νίκη της Καλλονής επί του Απόλλωνα

Με πέναλτι του Γιώργου Μανούσου στο 48ο λεπτό, η Καλλονή επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Φιλική νίκη της Καλλονής επί του Απόλλωνα
Καλλονή INTIME SPORTS

Χωρίς τους διεθνείς Άντριου Χογκ και Πολ Γουέρε παρατάχθηκε η Καλλονή στο φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ του Σαββάτου.

Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη κατέγραψε τρεις αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (οι δύο από τον Γιώργο Μανούσο), προτού ο ίδιος παίκτης ανοίξει το σκορ με πέναλτι στο 48ο λεπτό.

Ο Απόλλων Σμύρνης, από την πλευρά του, άγγιξε το γκολ στο 35ο λεπτό, όταν το πλασέ του Χρήστου Αλμπάνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κώστα Δαύκου και στο 68ο, όταν το σουτ του Χρήστου Τσιώρα έγλυψε το αριστερό δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κενάν Μπαργκάν και Αλέξανδρος Χιντασέλι πραγματοποίησαν το -ανεπίσημο- ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Καλλονής.

Καλλονή: Δαύκος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός (86' Ευαγγελιδάκης), Καλτσάς, Κειτά (58' Γιουκαρής), Κρολ, Γεωργίου (90' Χιντασέλι), Ελλακόπουλος (82' Λαμπράκης), Μανούσος (80' Χατζηδημητρίου), Μπουρούς (63' Μπαργκάν).

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης (46' Αποστολίδης), Πάνος, Βαλεριάνος (60' Γκόλιας), Κύργιας (60' Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (78' Καλλέργης), Παρπέξ (60' Ψιάνος), Φαρινόλα (32' Λαγός), Αλμπάνης (66' Συμελίδης), Βάντερσον (75' Πολίτης), Κρητικός (60' Τζιώρας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK