Ήττα από την Σαμπντόρια η Καλλονή

Την ήττα με 3-0 από την Σαμπντόρια γνώρισε η Καλλονή σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο "Πινέτα" του Πιντζόλο.

Ήττα από την Σαμπντόρια η Καλλονή

Ο Θαλής Θεοδωρίδης παρέταξε την Καλλονή σε διάταξη 4-3-2-1 με τον Άντριου Χογκ κάτω από τα γκολπόστ, τους Σάββα Τσαμπούρη (δεξί μπακ), Ντάνιελ Αντέτζο-Ανέστη Αναστασιάδη (στόπερ), Κριστόφ Κρολ (αριστερό μπακ) στην άμυνα, τους Πολ Κεϊτά, Νίκο Καλτσά, Γίρι Κλαντρούμπσκι στα χαφ και τους Ραφαήλ Γιουκαρή (δεξί εξτρέμ), Γιώργο Μανούσο (αριστερό εξτρέμ), Μίροσλαβ Μάρκοβιτς (κορυφή) στην επίθεση.

Υπό το βλέμμα του προέδρου της Μάσιμο Φερέρο, η Σαμπντόρια αποδείχθηκε πιο έτοιμη και πιο αποτελεσματική, επικρατώντας 3-0 της λεσβιακής ομάδας με τα γκολ των Λουίς Μουριέλ (23') και Έντερ (38' πέναλτι, 64').

Η Καλλονή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους Έντερ και Μουριέλ, ο Νέναντ Κρστίτσιτς άσκησε πίεση και ο Ρομπέρτο Σοριάνο απειλούσε από τον άξονα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ιταλική ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά το 3-0 προήλθε από στημένη φάση.

Οι θεατές του φιλικού

Ήττα από την Σαμπντόρια η Καλλονή

Η προθέρμανση των παικτών της Καλλονής

Η σέντρα του φιλικού

Οι συνθέσεις

Σαμπντόρια: Βιβιάνο, Κασάνι, Ρεγκίνι, Ζουκάνοβιτς, Σιλβέστρε, Φερνάντο, Σοριάνο, Μπαρέτο, Μουριέλ, Έντερ, Κρστίτσιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Μάσολο, Περέιρα, Κόντα, Ιβάν, Παλόμπο, Σάλαμον, Μπονατσόλι, Οκακά, Ντε Βίτις, Τσόλεκ.

Καλλονή: Χογκ (68' Δαύκος), Αντέτζο (78' Ούκα), Αναστασιάδης (60' Βαλιός), Κρολ (87' Ουνγιαλίδης), Τσαμπούρης (83' Ξύδας), Κειτά (69' Τζελίδης), Καλτσάς, Γιουκαρής, Κλαντρούμπσκι (78' Γιώργου), Μανούσος (73' Γεωργίου), Μάρκοβιτς (82' Μπουρούς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK