Ματζουράκης: "Είχαμε ένα χρόνο να ακούσουμε ΑΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΛ!"

Στην επιστροφή της Καλλονής στη φυσική της έδρα στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το τέλος της νικητήριας για την ομάδα του αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ματζουράκης: "Είχαμε ένα χρόνο να ακούσουμε ΑΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΛ!"

Ο τεχνικός της λεσβιακής ομάδας δήλωσε στην κάμερα της "Nova": "Είμαστε ειλικρινείς. Είχαμε δύσκολο στόχο. Άλλες φορές αγωνιστήκαμε ήρεμα κι άλλες με άγχος. Είχαμε ένα χρόνο να ακούσουμε ΑΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΛ!"

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την ομάδα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική. Κάναμε καλή δουλειά στο γήπεδο άλλοτε αγχωτικά και άλλοτε με ήρεμο τρόπο βρίσκοντας έτοιμες φάσεις. Φτάσαμε στο γκολ και σε ένα δοκάρι. Παλέψαμε με έναν άξιο αντίπαλο ο οποίος αναμενόμενα μας πίεσε πολύ.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα με στατικές φάσεις ενώ διορθωθήκαμε στη συνέχεια. Θα σταθώ στο σημείο που αφορά στα τελευταία δέκα λεπτά και έχει να κάνει με τον κόσμο: του αφιερώνουμε τη νίκη όπως και στον πρόεδρο μας".

Για τη σύγκριση του περσινού με το φετινό ρόστερ είπε: "Το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο πιο ποιοτικό από το περσινό".

Ερωτηθείς που οφείλεται η εξαιρετική αρχή της Καλλονής, ο τεχνικός της Καλλονής απάντησε: "Η καλή απόδοση που έχουμε οφείλεται στη σκληρή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Παίξαμε δυνατά φιλικά και ισχυρές ομάδες, ενώ φέτος παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας βοηθά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK