ΠΑΕ Καλλονή: "Νοσηρή η κατάσταση στη διαιτησία"

"Βράζουν" στην Καλλονή με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μοιάζει μάταιο να προσπαθείς και να αγωνίζεσαι όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις διαιτησίες όπως τη σημερινή του Σελίμου.

Γιατί σήμερα αντιμετωπίσαμε και τον Λεβαδειακό και τον Σελίμο. Ήμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση που είμαστε και σήμερα όταν, περίπου δύο μήνες πριν, αποφασίσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα μας και να ενισχυθούμε, σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε στην Super League. Ακόμα κι αν αυτό δε συμβεί όμως, τουλάχιστον θέλουμε να ξέρουμε πως σταθήκαμε με αξιοπρέπεια ως το τέλος.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν άτυχοι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν αδικημένοι. Ο διαιτητής Σελίμος φρόντισε για το τελευταίο. Νοσηρή η κατάσταση στη διαιτησία και όσο κι αν βλέπουμε τη φάση του "πέναλτι" τόσο περισσότερες νοσηρές σκέψεις κάνουμε με το νου μας..."

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα