Θεοδωρίδης: "Ίσως δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι"

Ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης τόνισε πως η ομάδα του -βάσει εικόνας- δικαιούταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως μίλησε η ποιότητα των Ραφίκ Τζεμπούρ και Αλάιν Μπαρόχα.

Η Καλλονή γνώρισε την ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ κι έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία. Ο τεχνικός της ομάδας, Θαλής Θεοδωρίδης τόνισε πως -βάσει εικόνας- οι φιλοξενούμενοι δικαιούνταν κάτι περισσότερο, αλλά μίλησε η ποιότητα των Ραφίκ Τζεμπούρ και Αλάιν Μπαρόχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι τα περισσότερα για την ομάδα μας. Έχουμε πει όμως με τους παίκτες μας ότι θα διεκδικήσουμε κάθε ματς σε οποιαδήποτε έδρα. Βάσει ευκαιριών, ίσως δικαιούμαστε κάτι περισσότερο, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό μετά το 3-0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, πιέσαμε και αυτό γεννά κινδύνους γιατί η ΑΕΚ έχει γρήγορους φορ. Η ποιότητα του Μπαρόχα και του Τζιμπούρ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Καλλονή 3-0

Πογέτ: "Να αποκτήσουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση"

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα