Χωρίς Ελλακόπουλο με Βέροια

Με αρκετές απουσίες στην επίθεση θα παραταχθεί η Καλλονή απέναντι στη Βέροια, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Εμιλιάνο Ελλακόπουλος και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Θαλή Θεοδωρίδη.

Χωρίς Ελλακόπουλο με Βέροια

Η Καλλονή τίθεται αντιμέτωπη το απόγευμα της Κυριακής (04/10) με τη Βέροια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Λέσβου έχει ως στόχο να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Όμως, το έργο της δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Εμιλιάνο Ελλακόπουλος και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς έμειναν εκτός αποστολής, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Παράλληλα, απόντες είναι ο... εξαφανισμένος Γουερέ, ο Βαλλιός, αλλά κι ο Πιπίνης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Ευαγγελιδάκης, Αντέτζο, Κρολ, Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Γιορέντε, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Μπαργκάν.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα