Καλτσάς: "Οι στόχοι στον Παναθηναϊκό είναι πάντα υψηλοί"

Ο Νίκος Καλτσάς αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Άρνεμ, ενώ σε προσωπικό επίπεδο υποστήριξε ότι θέλει να καταφέρει πολλά με τον Παναθηναϊκό.

Καλτσάς: "Οι στόχοι στον Παναθηναϊκό είναι πάντα υψηλοί"
INTIME SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Νίκος Καλτσάς πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του την Κυριακή (05/07) στο φιλικό με την Άρνεμ και μάλιστα αυτό συνοδεύτηκε από ένα γκολ. Οπότε ήταν απόλυτα λογικό μετά το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Ο πρώην άσος της Βέροιας μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τις εντυπώσεις του από το πρώτο αυτό φιλικό και για τα συμπεράσματα τα οποία μπορούν να βγουν παρά τη χαμηλή δυναμικότητα του αντίπαλου.

Επίσης αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι το τριφύλλι θα παλέψει για την κατάκτηση του νταμπλ. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας αλλά δείξαμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και καταφέραμε αυτό το μεγάλο σκορ".

Τα πόδια είναι βαριά από τις καθημερινές προπονήσεις;

"Βεβαίως, τα πόδια είναι βαριά, δουλεύουμε καθημερινά, υπάρχει κούραση αλλά αυτό δεν φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είπα και πριν ο αντίπαλος μπορεί να ήταν μικρής δυναμικότητας αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Τα συμπεράσματα βγαίνουν, εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα και η συνέχεια να είναι καλή".

Εσύ έκανες το ντεμπούτο σου έστω και σε φιλικό ανεπίσημο πετυχαίνοντας ένα γκολ. Και φαίνεται σαν να είσαι χρόνια στην ομάδα. Πως αισθάνεσαι;

"Είμαι χαρούμενος που πέτυχα ένα γκολ στο πρώτο φιλικό. Με βοήθησε το ότι με το που τελείωσε το πρωτάθλημα ήμουν στην Αθήνα και κοντά στην και καινούρια μου ομάδα, φαίνεται και στις προπονήσεις και στο παιχνίδι σαν να είμαι πολύ καιρό εδώ".

Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες σου;

"Δεν είχα προηγούμενες ομάδες, παρά μόνο τη Βέροια, είμαι στον Παναθηναϊκό κοιτάω να είμαι καλά υγιείς και θέλω να καταφέρω πολλά πράγματα με τον Παναθηναϊκό".

Έχετε θέσει και στόχους σαν ομάδα, ποιοι είναι αυτοί;

"Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί, θα κοιτάξουμε να τους υλοποιήσουμε. Έχουμε μπροστά μας και τα προκριματικά του Champions League και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και γιατί όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Σε είδαμε να παίζεις πότε στα άκρα της επίθεσης, πότε δίπλα στον Μπεργκ έχοντας καλή παρουσία;

"Πιστεύω ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα που θα αποδώσω, εγώ θα είμαι έτοιμος για να αντεπεξέλθω στις συνθήκες του αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK