Ολιβάρες για Καραγκούνη: "Παικταράς, ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του"

Τι δήλωσε ο Πέρσι Ολιβάρες για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Γιώργο Καραγκούνη. Ένα απόσπασμα της μεγάλης συνέντευξης του Περουβιανού που... έρχεται στο Contra.gr.

Ολιβάρες για Καραγκούνη: "Παικταράς, ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του"

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που γνώριζαν καλά τον Γιώργο Καραγκούνη στην πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό ήταν και ο Πέρσι Ολιβάρες. Από τους πιο αγαπημένους παίκτες της "πράσινης" εξέδρας ο διεθνής Περουβιανός, είχε συνεργαστεί με τον "Τυπάρα" για δύο σεζόν στο "Τριφύλλι" από το 1999 μέχρι και το 2001.

Τι θυμάται όμως ο ίδιος από τον "Κάρα". Τι του έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό μετά από τόσα χρόνια;

"Σίγουρα ήταν παικταράς, αλλά ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του. Δεν φώναζε στα αποδυτήρια. Ήταν μικρός τότε. Εγώ ήμουν πιο μεγάλος από εκείνον. Όταν ήθελε να μου πει κάτι μου το έλεγε... σιγά. Μέσα στο γήπεδο ήταν λίγο τρελός. Νομίζω όμως ότι ήταν καλό για την ομάδα. Την χρειαζόμασταν αυτή την τρέλα του", η απάντηση του Ολιβάρες.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου μην χάσετε την μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη του Πέρσι Ολιβάρες στο Contra.gr, όπου θα θυμηθεί μαζί μας τα χρόνια του στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, τα γκολ του, τους συμπαίκτες του και θα μοιραστεί άγνωστες ιστορίες της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK