Καραπαπάς για τις κάμερες στο "Καραϊσκάκης"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση με δήλωσή του αναφορικά με τις κάμερες στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ξεκαθαρίζει ότι η αποκλειστική ευθύνη είναι της Αστυνομίας κι όχι του συλλόγου.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
karapapas EUROKINISSI SPORTS

Θέση για όλα έχουν ακουστεί ή γραφτεί για το θέμα με τις κάμερες στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, με ποστ-δήλωση του στα social media.

"Δήλωση μου πριν από λίγο στα ΜΜΕ για τις κάμερες για να τελειώνουν τα παραμύθια και η σύγχυση που προσπαθούν να δημιουργήσουν ορισμένοι σκοπίμως και για να ενημερωθεί και ο κόσμος:

Διαβάζουμε και ακούμε διάφορους άσχετους να τοποθετούνται σε ότι αφορά στις κάμερες παρακολούθησης του γηπέδου και και να λένε ότι σβήστηκαν, άλλοι να ανοίξουν και γίνεται μια προσπάθεια να υπάρχει σύγχυση! Για να τελειώνουμε: Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του αγώνα και οι κάμερες του ελέγχονται απολύτως από την Αστυνομία που έχει όλο το υλικό! Ότι προβλέπει ο αθλητικός νόμος και οι βουλές της ΓΓΑ να καταγράφεται σαν υλικό καταγράφεται από τις κάμερες που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Αστυνομία.

Αυτό που ζητήθηκε από την "Καραϊσκάκης ΑΕ" και όχι την ΠΑΕ είναι αν υπάρχει επιπλέον υλικό από τις κάμερες καταγραφής του Σταδίου που δεν έχουν σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Οι κάμερες αυτές τοποθετήθηκαν το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και βρίσκονται σε χώρους όπως οι σκάλες που μπαίνουν οι θεατές του αγώνα ή τα κυλικεία. Μιλάμε για ένα παλαιό σύστημα με περιορισμένη καταγραφή που προφανώς δεν έχει σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, που ξανατονίζω χειρίζεται μόνον η αστυνομία. Φτάνει πια με τις σαχλαμάρες του κάθε βαλτού και του κάθε άσχετου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK