Καρσελά σε Γρανάδα: Αφήστε να πάω στον Ολυμπιακό

Δεν είναι μόνο ο Οφόε που πιέζει τη Λέγκια Βαρσοβίας να τον παραχωρήσει άμεσα στον Ολυμπιακό. Και ο Μαροκινός εξτρέμ της Γρανάδα έχει μιλήσει με την ισπανική ομάδα για να ρίξουν το ποσό της ρήτρας του και να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα"...

Καρσελά σε Γρανάδα: Αφήστε να πάω στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κλείσουν άμεσα και κυρίως πριν "πετάξει" η ομάδα για Βέλγιο, τρεις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Οφόε είχε ένα ραντεβού με την Λέγκια και από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει αρχίσει ακόμα προπονήσεις με την πολωνική ομάδα, φαίνεται ότι ανοίγει για τα καλά η πόρτα της εξόδου από την Βαρσοβία.

Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τον 28χρονο Βέλγο χαφ, καθώς η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι το 50% των δικαιωμάτων του το κατέχει ο μάνατζέρ του, ο Ενροτό. Την ίδια στιγμή στην Πολωνία υποστήριζαν ότι αν έρθει πρόταση πάνω από 1,5εκ. ευρώ στην Λέγκια, τότε το 50% της διαφοράς θα το πάρει ο παίκτης (δηλαδή ο μάνατζέρ του).

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, μία πρόταση έως 1,5εκ. ευρώ θα πάει όλο στο ταμείο της πολωνικής ομάδας. Αν ο Ολυμπιακός π.χ. προσφέρει 3 εκ. ευρώ στους Πολωνούς, τότε αυτό το 1,5 εκατομμύριο διαφορά θα μοιραστεί ως εξής: Το 50% στους Πολωνούς και το άλλο 50% στον μάνατζερ του παίκτη (750 χιλιάρικα έκαστος δηλαδή).

Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει για τον κόσμο. Ο Οφόε βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και όλα δείχνουν ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μετακίνησή του στον Πειραιά. Άλλωστε, ο Οφόε πιέζει πολύ την Λέγκια να τον αφήσει να φύγει.

ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΣΕΛΑ

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Καρσελά. Ο Μαροκινός εξτρέμ ήταν αρχικά διστακτικός στην προοπτική να μεταγραφεί σε ελληνική ομάδα. Τώρα όμως όχι μόνο είναι θετικός, αλλά οι πληροφορίες από το Βέλγιο μιλούν ακόμα και για σφοδρότατη επιθυμία του να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι.

Μάλιστα, στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Καρσελά έχει μιλήσει με την Γρανάδα κι έχει ζητήσει από τη διοίκηση να κατεβάσει τη ρήτρα των 2,5εκ. ευρώ, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Εν κατακλείδι, αυτή τη στιγμή οι Καρσελά και Οφόε βρίσκονται σε καλό δρόμο και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι στο τέλος και οι δύο θα ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

AP Photo/Rich Schultz

News 24/7

24MEDIA NETWORK