Κατηγορεί τον Κοντονή η ΕΠΟ

Με επιστολή της στις Ενώσεις - Μέλη της η ΕΠΟ ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου με τον Σταύρο Κοντονή και τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να την παρακάμψει, συνομιλώντας απευθείας με την UEFA, με απώτερο σκοπό να επιβάλει τις απόψεις του. Κάνει λόγο μάλιστα για απειλές.

Κατηγορεί τον Κοντονή η ΕΠΟ
Κοντονής Ινφαντίνο INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ έσπευσε να ενημερώσει τις Ενώσεις - Μέλη της για την αλληλογραφία του Σταύρου Κοντονή με τον Τζιάνι Ινφαντίνο σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκρότηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας.

Σε συγκεκριμένο σημείο της επιστολή της που υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης επισημαίνεται η " σπουδή του κ. Κοντονή - και δια της επιστολής αυτής την οποία ουδέποτε κοινοποίησε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία- να επιχειρεί να συνομιλεί απευθείας με την UEFA στην προσπάθειά του να επιβάλλει μέσω μονομερούς ενημέρωσης και υπό τη σαφή διατύπωση απειλών τις απόψεις του".

Ουσιαστικά δηλαδή κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμό για μονομερείς ενέργειες που με απειλητική διάθεση έχουν σκοπό να βλάψουν την ΕΠΟ!

Στο τέλος του κειμένου δε τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα παραμείνει " σταθερή στην υπεράσπιση της ρήτρας ανεξαρτησίας της απέναντι στις δημόσιες ή ιδιωτικές επιθυμίες περιορισμού της" και πως " θα υπερασπιστεί απολύτως όλα τα δικαιώματά της όπως αυτά απορρέουν από τη διεθνή έννομη ποδοσφαιρική τάξη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK