Δεν επηρεάζει η απόφαση του Εφετείου την Κέρκυρα

Το διοικητικό εφετείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ για αποβολή της Κέρκυρας που είχε καταθέσει ο Θανάσης Ίσσαρης, ο οποίος είχε προσπαθήσει να μπλοκάρει την υπόθεση πριν εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Δεν επηρεάζει η απόφαση του Εφετείου την Κέρκυρα

Απορριπτική ήταν από το διοικητικό εφετείο Αθηνών η αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει ο Θανάσης Ίσσαρης κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε εισηγηθεί την αποβολή της Κέρκυρας λόγω "εικονικής μεταβίβασης" των μετοχών από τον Γιώργο Λιμπάντση.

Ο μεγαλομέτοχος της νησιώτικης ομάδας είχε επιχειρήσει με τον τρόπο αυτό να μπλοκάρει την εκδίκαση της υπόθεσης στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς το διοικητικό εφετείο είχε δώσει προθεσμία εφτά ημερών στην ΕΕΑ για να καταθέσει τις απόψεις της και τελικά χθες, απέρριψε την αίτηση.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σημασία για την Κέρκυρα, η οποία απαλλάχθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο και πλέον περιμένει την Τετάρτη (05/08) την εκδίκαση της υπόθεσης από την επιτροπή Εφέσεων, ύστερα από εφέσεις του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή (07/08) αναμένεται η οριστική απόφαση για την παραμονή ή όχι της νησιώτικης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ