Δεν επηρεάζει η απόφαση του Εφετείου την Κέρκυρα

Το διοικητικό εφετείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ για αποβολή της Κέρκυρας που είχε καταθέσει ο Θανάσης Ίσσαρης, ο οποίος είχε προσπαθήσει να μπλοκάρει την υπόθεση πριν εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Δεν επηρεάζει η απόφαση του Εφετείου την Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Απορριπτική ήταν από το διοικητικό εφετείο Αθηνών η αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει ο Θανάσης Ίσσαρης κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε εισηγηθεί την αποβολή της Κέρκυρας λόγω "εικονικής μεταβίβασης" των μετοχών από τον Γιώργο Λιμπάντση.

Ο μεγαλομέτοχος της νησιώτικης ομάδας είχε επιχειρήσει με τον τρόπο αυτό να μπλοκάρει την εκδίκαση της υπόθεσης στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς το διοικητικό εφετείο είχε δώσει προθεσμία εφτά ημερών στην ΕΕΑ για να καταθέσει τις απόψεις της και τελικά χθες, απέρριψε την αίτηση.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σημασία για την Κέρκυρα, η οποία απαλλάχθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο και πλέον περιμένει την Τετάρτη (05/08) την εκδίκαση της υπόθεσης από την επιτροπή Εφέσεων, ύστερα από εφέσεις του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή (07/08) αναμένεται η οριστική απόφαση για την παραμονή ή όχι της νησιώτικης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK