Διευκρινίσεις του Ίσσαρη για το ιδιοκτησιακό θέμα της Κέρκυρας

Ο Θανάσης Ίσσαρης ξεκαθάρισε πως αυτός είναι ο νόμιμος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κέρκυρα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για το όνομα του.

Διευκρινίσεις του Ίσσαρη για το ιδιοκτησιακό θέμα της Κέρκυρας

Ο μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας, Θανάσης Ίσσαρης έδωσε την δική του απάντηση, για το ιδιωτικό συμφωνητικό που δημοσίευσε ο Χάρης Κουτσούρης, το οποίο κάνει λόγο πως η δική του παρουσία στην ιδιοκτησία των Φαιάκων, "δεν υπάρχει".

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως σε κανένα έγγραφο δεν έχει εμπλακεί το όνομα του, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός είναι ο νόμιμός μεγαλομέτοχος και όχι ο Γιώργος Λιμπάντσης:

''Μετά τις αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό μου στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (5/5), θέλω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ μετά από νόμιμη αγορά των μετοχών από τον κ. Κουτσούρη. Οποιαδήποτε αναφορά του ονόματός μου σε έγγραφο, γνήσιο ή μη, στο οποίο δεν συμβάλλομαι, έγινε εν αγνοία μου, δεν το αναγνωρίζω και δεν το αποδέχομαι. Κατόπιν τούτου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι οποιασδήποτε αναφοράς στο όνομά μου''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK