Δοκιμάζει Σόλιτς η Κέρκυρα

Στις προπονήσεις της Κέρκυρας συμμετέχει ο Κροάτης μέσος, Αλεξάνταρ Σόλιτς, ο οποίος θα δοκιμαστεί τις προσεχείς ημέρες κι αν πείσει τον Σάκη Τσιώλη θα αποκτηθεί.

Δοκιμάζει Σόλιτς η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα συνεχίζει τις προπονήσεις στα Γαζάτικα στο πλαίσιο του 3ου σταδίου της προετοιμασίας της. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη (πλην του Αλέξανδρου Κόντου, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω του οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί), συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Παρασκευαϊδη, που για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ενοχλήσεις).

Νέο πρόσωπο ο Κροάτης μέσος, Αλεξάνταρ Σόλιτς, ο οποίος και θα "τσεκαριστεί" από τον Σάκη Τσιώλη τις προσεχείς ημέρες.

Ο Σόλιτς γεννήθηκε στη Ριέκα στις 29 Ιανουαρίου του 1983 και ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τις υποδομές της τοπικής Ριέκα.

Από το 2002 έως σήμερα αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πόμορατς , Κάρλοβατς, Ζαντάρ, Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς, Όσιγιεκ και την τελευταία πενταετία στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Σε περίπτωση που ικανοποιήσει τον έμπειρο τεχνικό τότε θα αποκτηθεί και θα αποτελέσει ακόμα μία λύση για τη μεσαία γραμμή των Φαιάκων. Να θυμίσουμε πως η νησιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Παναιτωλικό την Κυριακή (02/08) στο Αγρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK