Εκνευρισμός για Γρηγορίου, σε πρώτο πλάνο Ελευθερόπουλος, Χάβος

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της Κέρκυρας, οι νησιώτες εξετάζουν τις περιπτώσεις των Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Μάκη Χάβου για την επόμενη ημέρα ενώ υποστηρικτές έχει και ο Νίκος Αναστόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Εκνευρισμός για Γρηγορίου, σε πρώτο πλάνο Ελευθερόπουλος, Χάβος
INTIME SPORTS

Η ξαφνική αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της Κέρκυρας δημιούργησε νέα δεδομένα στη νησιώτικη ομάδα. Οι "Φαίακες" είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά του 41χρονου τεχνικού, αφού αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τόσο τα αγωνιστικά όσο και τα μεταγραφικά πλάνα τους, ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι μεταγραφές, ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις μέχρι στιγμής έγιναν με βάση τις εισηγήσεις του.

Ο νεαρός προπονητής, που είχε υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο πριν από περίπου 3 εβδομάδες, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Κυριακής (14/06), όντας ο αντικαταστάτης του Νίκου Νιόπλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι ο Γρηγορίου τονίζει πως υπήρχε γραπτή ρήτρα στο νέο συμβόλαιό που του επέτρεπε να αποχωρήσει αν υπήρχε πρόταση από ομάδα της πρώτης πεντάδας, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Κέρκυρας. Οι νησιώτες είναι διατεθειμένοι, αν δεν ικανοποιηθούν κάποιοι όροι του υπάρχοντος συμβολαίου, να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, καθώς νιώθουν θιγμένοι από την όλη ιστορία.

Ελευθερόπουλος, Χάβος σε πρώτο πλάνο

Παρά το γεγονός πως η απόφαση του Γρηγορίου έπιασε εξαπίνης τη διοίκηση των "Φαιάκων", υπήρξε άμεσα κινητικότητα για την επόμενη ημέρα, με τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Μάκη Χάβο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Στόχος των διοικούντων την Κέρκυρα είναι να συνεχιστεί το έργο του Μιχάλη Γρηγορίου κι όχι να δημιουργηθεί μία ομάδα από το "μηδέν". Οι δύο προαναφερθέντες ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας, καθώς στηρίζονται στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αναδείξουν νέους ποδοσφαιριστές.

Και στο βάθος... Αναστόπουλος

Ένα ακόμα όνομα που έχει πέσει στο... τραπέζι είναι του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος έχει ιδιαίτερες συμπάθειες στο νησί από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Οι άνθρωποι της Κέρκυρας έχουν έρθει σε επαφή με τους τρεις προπονητές, μελετάνε τα δεδομένα και αναμένεται μέσα στο επόμενο διήμερο να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Τέλος, το θέμα του προπονητή έχει "παγώσει" τις μεταγραφικές κινήσεις. Έχουν υπάρξει προεργασίες, έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τα "θέλω" του νέου τεχνικού.

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοινώθηκε ο Γρηγορίου: "Δεν μπορείς να αρνηθείς στον Ατρόμητο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK