Γρηγορίου: "Για τον Ανδρέα"

Στον Ανδρέα Νίκα, ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ20 που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε ότι βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της Κέρκυρας.

Γρηγορίου: "Για τον Ανδρέα"

"Σήμερα δώσαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς, το σημαντικότερο ως τώρα για τρεις κυρίως λόγους. Πρώτος και σημαντικότερος, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ανδρέα και την οικογένειά του. Μας έφυγε ένα παιδί και περάσαμε μια άσχημη εβδομάδα. Ο δεύτερος λόγος ήταν οι 3 βαθμοί, που ήταν ό,τι καλύτερο για να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας.

Ο τρίτος ήταν ότι δεν είχαμε κερδίσει 42 χρόνια τον ΠΑΣ, θέλαμε να σπάσουμε την παράδοση. Μετά την Βέροια είπαμε να διορθώσουμε πράγματα, να παίζουμε πιο έξυπνα. Κλείσαμε τους χώρους, μειώσαμε τη δυναμική του ΠΑΣ μεσοεπιθετικά, τους Ίλιτς και Τσάβες. Με το ωραίο γκολ του Ζορμπά πήραμε τη νίκη και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κοιτάμε τώρα το ματς κυπέλλου και μετά τη Λιβαδειά", είπε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας.

Για το βασικό στοιχείο της νίκης τόνισε: "Είχαμε αυτοσυγκράτηση, θέλαμε να πιέζουμε με την Βέροια άναρχα και η Βέροια μας κέρδισε. Είπαμε να μπούμε δυνατά, να προηγηθούμε, και εφόσον προηγηθήκαμε, θέλαμε τη νίκη".

Ερωτηθείς αν ήταν ρίσκο που γύρισε η ομάδα του πίσω από το 30', ο Μιχάλης Γρηγορίου απάντησε: "Η ομάδα του ΠΑΣ θα ρίσκαρε, θα έπαιζε με 2 επιθετικούς, αλλά ήταν επιτακτική η ανάγκη για μας σήμερα να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης έκανε τα παιδιά να παίξουν ακόμα πιο πίσω. Ήταν ίσως ρίσκο, αλλά έχουμε τους βαθμούς σήμερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK