Η "ντροπή" έφερε "αντίο" στην Κέρκυρα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Κέρκυρας, με τους Φαίακες να ανακοινώνουν τη Μεγάλη Τρίτη τη λύση της συνεργασίας τους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο θα δώσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της στη Super League την εφετινή σεζόν η Κέρκυρα, καθώς το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, με τον Έλληνα προπονητή να έχει υποβάλει νωρίτερα την παραίτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι στα τελευταία ματς η Κέρκυρα είχε ηττηθεί κατά από Βέροια, Ηρακλή, Ολυμπιακό και ΑΕΚ χωρίς να πετύχει ούτε γκολ, με τον Γρηγορίου να κάνει λόγο για "ντροπή" μετά την ήττα από τον "γηραιό", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αποτελεί ντροπή για όλους μας η εικόνα μας. Δεν έχω λόγια να το ερμηνεύσω. Ότι χτίσαμε από την αρχή της σεζόν το γκρεμίσαμε σε δυο παιχνίδια. Πραγματικά είναι ντροπή για όλους μας".

Μετά την τελευταία ήττα από την ΑΕΚ ο Έλληνας κόουτς είχε δηλώσει: "Άλλο ένα παιχνίδι μας που δεν αντέχει σε κριτική. Είναι απορίας άξιο πώς μια ομάδα που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, έχει γίνει έρμαιο στην όρεξη του καθενός. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την εικόνα μας. Είμαστε μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα ματς είναι σαν να έχουμε πέσει κατηγορία από τον πρώτο γύρο".

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΟΚ κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου τον οποίο ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία του, καθώς και τους συνεργάτες του και τους εύχεται καλη συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK