Κανονικά στη Super League η Κέρκυρα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αθώωσε με ψήφους 2-1 την Κέρκυρα για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και έτσι θα παραμείνει κανονικά στη Super League.

Στη Super League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Κέρκυρα, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε με ψήφους 2-1 πως δεν τίθεται ζήτημα υποβιβασμού της νησιώτικης ομάδας, παρότι η ΕΕΑ είχε κρίνει ομόφωνα πως η μεταβίβαση των μετοχών ήταν εικονική και είχε εισηγηθεί την αποβολή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, για παράβαση της παραγράφου 12 του άρθρου 69 του ν. 2725/99.

Η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι  απόφαση.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Α.Ο.Κ: "Κατόπιν της έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 2-7-2015 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 23-7-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, σύμφωνα με τις  διατάξεις του  Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και του άρθρου 69 του Ν. 2725/1999 όπως οι διατάξεις αυτές ισχύουν σήμερα" : Δέχεται τυπικά τις πρόσθετες παρεμβάσεις α) Αθ. Ίσσαρη β) λοιπών μετόχων της πειθαρχικά διωκόμενης ΠΑΕ γ) της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Απορρίπτει τις πρόσθετες παρεμβάσεις των 1) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2) ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Απαλλάσσει την πειθαρχικώς εγκαλουμένη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη σ’ αυτήν κατηγορία κατά πλειοψηφία, ενός μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής έχοντος την άποψη, ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ τέλεσε την παράβαση του άρθρου 69 παρ. 12 του Ν. 2725/99 και πρέπει να της επιβληθεί η ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Μένει η Κέρκυρα, μένει με την... όρεξη ο Κομπότης