Ανακοινώθηκε ο Μπεν Σαμπάτ

Ο Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, αποτελεί την επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ανακοινώθηκε ο Μπεν Σαμπάτ

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Asael Ben Shabat, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η συμφωνία έχει διάρκεια ένα έτος

Ο Ben Shabat γεννήθηκε στις 9/5/1988 στην Μπεέρ Τούβια του Ισραήλ και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Την καριέρα του την άρχισε στην Μακάμπι Νετάνια, στην α’ ομάδα της οποίας προωθήθηκε το 2006. Τη σεζόν 2008-’09 αγωνίστηκε στην Χάποελ Κφαρ Σαμπάτ (27/2), για να ακολουθήσει μια εξαιρετική πενταετία (2009-14) στην Ραμάτ Χα Σαρόν, με την οποία μέτρησε 81 αγώνες και 5 γκολ μέχρι τον περασμένo Ιανουάριο, οπότε και "μετακόμισε" στον Πανθρακικό της Super League.

Eξελισσόμενος σε βασική μονάδα του ως το τέλος του περσινού Πρωταθλήματος (11/1). Αν και το καλοκαίρι ανανέωσε με την ομάδα της Κομοτηνής (ενεργοποίηση οψιόν ενός έτους), προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του, συνεχίζοντας, πλέον, την πορεία του στην Κέρκυρα. Ο παίκτης αναμένεται στην Κέρκυρα τη Δευτέρα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις".

Ως εκ τούτου ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ για το παιχνίδι της Κυριακής (31/8) με την Ξάνθη, ενώ στόχος είναι ο παίκτης να έχει βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας την 3η αγωνιστική και το ματς με την Βέροια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK