ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Πέφτει η Κέρκυρα, στη θέση της ο Λεβαδειακός

Η Κέρκυρα θα αποτελέσει την τελευταία ομάδα που αποχαιρετά τη Super League, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Λεβαδειακό που διεκδικούσε τον υποβιβασμό των "Φαιάκων".

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας από τη Super League για εικονική μεταβίβαση μετοχών και τη θέση των "Φαιάκων" αναμένεται να πάρει ο Λεβαδειακός.

Η απόφαση ανατρέπει τα όσα προέκυψαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η οποία είχε αποφανθεί υπέρ της Κέρκυρας, με συνέπεια οι Βοιωτοί να ασκήσουν έφεση.

Στην εκδίκαση παρέστη και η πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης, που διεκδικούσε άνοδο στην πρώτη κατηγορία ως τρίτος των πλέι οφ της Football League.

Μετά από τη ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε με ψήφους 3-0 ότι υπήρξε παραβίαση των κανονισμών, συμπέρασμα στο οποίο είχε έρθει και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία με έκθεσή της είχε ζητήσει τον υποβιβασμό ή την αποβολή των "Φαιάκων" από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Με βάση τα τελευταία δεδομένα, έχει συμπληρωθεί το παζλ της επόμενης Super League, παρότι στην Κέρκυρα αναζητούν τρόπο να ανατρέψουν την απόφαση. Ο Λεβαδειακός μοιάζει να γίνεται η Ομάδα Β' της κλήρωσης του πρωταθλήματος που αρχίζει στις 22 Αυγούστου.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα