ΠΑΕ Κέρκυρα: "Προϊόν πλάνης, καμία ανησυχία"

Για πλάνη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε η ΠΑΕ Κέρκυρα σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη σοκαριστική εισήγηση για την αποβολή της από το πρωτάθλημα λόγω του μετοχικού σχήματός της.

ΠΑΕ Κέρκυρα: "Προϊόν πλάνης, καμία ανησυχία"

Δεν ύψωσε τους τόνους η ΠΑΕ Κέρκυρα στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την εισήγηση αποβολής από το πρωτάθλημα της Super League που έκανε στην ΕΠΟ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υποστήριξε ότι πρόκειται για πλάνη και πως θα επέλθει δικαίωση στα επόμενα στάδια της εξέτασης της υπόθεσης, χωρίς ν' ανησυχεί για τις ποινές που προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας.

" Με απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση - εισήγηση της ΕΕΑ περί εικονικότητας της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας μας.

Εκείνο που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση, είναι ότι θεωρούμε πως η συγκεκριμένη απόφαση - εισήγηση είναι προϊόν πλάνης, κάτι το οποίο θα αποδειχτεί περίτρανα κατά τα επόμενα στάδια εκδίκασης της υπόθεσης.

Τονίζουμε προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, αφού έχουμε τη βεβαιότητα και την πεποίθηση πως η οριστική δικαίωσή μας θα έλθει πολύ σύντομα", ανέφεραν οι Φαίακες στο σχετικό κείμενό τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η ΕΕΑ εισηγείται τον υποβιβασμό της Κέρκυρας

Τι προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας για την Κέρκυρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK