Περιμένει την απόφαση, "κλείνει" Ντουαλά

H Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα 3-5 Πηγάδια και πλέον περιμένει και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βιέρα Ελόγνκ Ντουαλά. Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (29/07).

Περιμένει την απόφαση, "κλείνει" Ντουαλά

Οι παίκτες της Κέρκυρας επέστρεψαν στο ομώνυμο νησί ύστερα από 12 ημέρες κοπιαστικών προπονήσεων στα 3-5 Πηγάδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την Κυριακή (26/07) ο προπονητής των "Φαιάκων", Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (27/07), ενώ την Τετάρτη (29/07) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση.

Περιμένει την απόφαση, "κλείνει" Ντουαλά

Η αυριανή ημέρα είναι σημαντική για τους νησιώτες, καθώς θα γίνει γνωστή η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τον υποβιβασμό ή μη της ομάδας. Οι διοικούντες την Κέρκυρα είναι αισιόδοξοι ότι δεν θα προκύψει ζήτημα και ο σύλλογος θα παραμείνει κανονικά στη Super League.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό τομέα, ο Βιέρα Ελόγνκ Ντουαλά αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέσα στο επόμενο διήμερο, καθώς έπεισε τον Σάκη Τσιώλη στο διάστημα της δοκιμής του. Επιπλέον, από την στιγμή που θα υπάρξει η απόφαση της ΕΕΑ, οι "Φαίακες" θα ενεργοποιήσουν τις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις για να υπογράψουν.

Τριαντάφυλλος: "Ήταν πρωτόγνωρο"

Τέλος, στο επίσημο σάιτ της ομάδας, kerkyrafc.gr μίλησε ο Θωμάς Τριαντάφυλλος. Ο 19χρονος τερματοφύλακας (προερχόμενος απ’ την ομάδα Νέων του συλλόγου), μίλησε για την πρώτη επαγγελματική προετοιμασία της καριέρας του, δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

"Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δύσκολο, με αυξημένες τις απαιτήσεις, καθώς έπρεπε στα πάντα να μπω σε πολύ επαγγελματικά καλούπια", ομολογεί για το "γεμάτο" 12ήμερο της Κουτσούφλιανης.

"Αλλά... μ’ άρεσε. Θέλω να πιστεύω ότι προσπάθησα πολύ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις και σίγουρα, όλη αυτή η εμπειρία, μου αυξάνει το κίνητρο για να δουλέψω ακόμη περισσότερο. Για να ανέβω σκαλοπάτια...".

Και γι’ αρχή, "να βρεθώ, στο μέλλον, βασικός στην ομάδα μας. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να κάνω το βήμα παραπάνω κι αυτό το... υπόσχομαι στον εαυτό μου! Για να δώσω χαρά και στους ανθρώπους, που μ’ έχουν πιστέψει. Και πρώτα απ’ όλους, στην οικογένειά μου, που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή".

Η διαδικασία "προσαρμογή" στα νέα δεδομένα (α’ ομάδα, προετοιμασία...) πήγε, όντως, εξαιρετικά για τον "μικρό". "Σίγουρα, με βοήθησε πολύ το ότι στην προετοιμασία ήμαστε αρκετά παιδιά που συνυπήρξαμε στα τμήματα υποδομής". Ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο;

Οπωσδήποτε η βοήθεια του "μεγάλου" Φώτη Κουτζαβασίλη και η εν γένει συνεργασία με το keeper team (συν τον Παναγιώτη Σαμπανίδη). Και τρίτον, οι προπονητές...

"Πράξη πρώτη", Χρήστος Βάσσαλος: "Ο δάσκαλος ήταν δίπλα στα πάντα. Μου μιλούσε, με συμβούλευε ακόμη και για το πώς να... καθίσω στην καρέκλα!"

Και δευτέρα ("πράξη"), Σάκης Τσιώλης: "Όπως πολύ καλή επικοινωνία είχαμε και με τον κόουτς. Έδινε επίσης συμβουλές, μου έδωσε να καταλάβω ότι με πιστεύει και με στηρίζει..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK